Koncernledelse
 • CEO

  Mikkel Bardram

  Mikkel kommer senest fra en stilling som CEO for Satair Group SAS. Tidligere har Mikkel haft andre lederposter i Satair A/S, hvor han blandt andet har været ansvarlig for fusionen med Airbus Material & Logistics Management. I en længere årrække var han Group VP, Supply Chain. Før Satair har Mikkel blandt andet været hos McKinsey & Company (Business Technology Office) og hos Novozymes som Systems Analyst. Mikkels karriere startede hos MAS UK Ltd. London (IBM Global Services). Mikkel har en HD i udenrigshandel og en Master i International Marketing Management (cand.merc.), CBS, herunder et semester på Texas MBA (Austin) inden for finance og entrepreneurship.
 • CFO

  Henrik Hansen

 • CTO

  Henrik R. Møller

  Henrik R. Møller, født 1969, blev ansat som divisionsdirektør i 2011 og CTO i 2018. Henrik har mere end 25 års erfaring fra it-branchen, senest som administrerende direktør i Applicon A/S. Før det var Henrik ansat som COO i Capgemini Danmark og konsulentchef i SAP Danmark. Henrik har beskæftiget sig med både salg, konsulentydelser og produkt-/konceptudvikling på tværs af brancherne professional services, logistik & produktion og detail samt løsningsområderne business intelligence/analytics, ERP, cloud, digitale forretningsmodeller og digitalisering generelt. Henrik R. Møller er uddannet cand.scient. i datalogi fra Københavns Universitet, exam.art. i informationspsykologi og har desuden en Executive MBA.

  Bestyrelsesposter

  • IT Minds ApS
 • EVP, EG Vertical Business Solutions Sales

  Erik Kaae

  Erik Kaae

  EVP, EG Vertical Business Solutions Sales

  Erik Kaae

  Tlf: +45 7260 2111

  erik.kaae@eg.dk

  Erik Kaae, født 1964, tiltrådte som COO i EG i 2014 og har siden 2018 været direktør for Vertical Business Solutions Sales. Erik Kaae har mere end 20 års erfaring med salg og ledelse inden for it-konsulentbranchen. Erik kommer senest fra Microsoft Danmark, hvor han var i 10 år, først 4 år i rollen som COO og senest som salgsdirektør for Danmark/Island (SMSP) og ansvarlig for partnere og Dynamics-forretningen. Tidligere har Erik været hos Compaq, HP og NCR/AT&T inkl. nogle år i SAP's hovedkvarter i Tyskland, og han brugte i starten af sin karriere 4 år på globalt at repræsentere AT&T i diverse standardiseringsorganer. Erik Kaae har en master fra DTU og en HD fra CBS.

  Bestyrelsesposter

  • ITB's hovedbestyrelse
  • Bestyrelsesformand for Young Enterprise, Region Hovedstaden
 • EVP, EG Vertical Business Solutions Delivery

  Bjarne Aarup

  Bjarne Aarup

  EVP, EG Vertical Business Solutions Delivery

  Bjarne Aarup

  Tlf: +45 7260 1205

  bjarne.aarup@eg.dk

  Bjarne Aarup, født 1961, har siden 2015 været direktør for EG Vertical Business Solutions. Bjarne kom til EG i februar 1997 og har været direktør for en lang række af EG's brancheløsninger og senest direktør for det danske selskab. Tidligere har Bjarne været ansat i IBM som bl.a. salgs- og konsulentchef og før det hos Mercuri Urval som konsulent. Bjarne Aarup har en HA fra Aalborg Universitet og en HD-A fra Handelshøjskolen i Aarhus. Herudover har han en MBA fra Henley UK i 1994.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesformand i Danski A/S
  • Medlem af bestyrelsen i CostPartner A/S
 • EVP, EG Business Ready Solutions

  Jesper Andersen

  Jesper Andersen

  EVP, EG Business Ready Solutions

  Jesper Andersen

  Tlf: +45 7260 1207

  jesper.andersen@eg.dk

  Jesper Andersen, født 1972, tiltrådte som divisionsdirektør i 2014 og har siden 2015 været direktør for EG Business Ready Solutions. Jesper er endvidere ansvarlig for EG's M&A-aktiviteter – Mergers & Acquisitions. Jesper kom til EG i maj 2002 og har bl.a. været leder af Siebel-afdelingen, direktionsassistent, kommunikations- og marketingdirektør og direktør for Enterprise Solutions-divisionen. Tidligere har Jesper været ansat som konsulent hos Deloitte Consulting. Jesper Andersen er uddannet cand.merc. i markedsføringsøkonomi og afsætning fra Handelshøjskolen i Aarhus i 2000.
 • EVP, EG Citizen Solutions

  Johnny Iversen

  Johnny Iversen

  EVP, EG Citizen Solutions

  Johnny Iversen

  Tlf: +45 7013 2211

  johnny.iversen@eg.dk

  Som divisionsdirektør for EG Citizen Solutions er Johnnys mål at gøre EG til det offentlige Danmarks mest værdifulde samarbejdspartner. Johnny er født i Aalborg i 1974 og respekteret som en resultatorienteret og handlekraftig leder med international og dyb erfaring fra it-branchen. Den praktiske it-erfaring er suppleret med en MBA, en HD i organisation, samt en Datanomuddannelse i strategi. Johnny startede sin karriere i EG i 2012 som vicepresident for Customer Support, avancerede til vicepresident i 2013 for Utility Enterprise Solutions, inden han i 2016 blev direktør for EG Silkeborg Data A/S. Tidligere har han blandt andet været ansvarlig for opbygning af en fælles nordisk support og BPO-organisation til forsyningskunder baseret på Dynamics AX som vicepresident i Global Support og Head of Global Customer Support i IBS-koncernen.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesformand i Silkeborg Data A/S
  • Bestyrelsesformand i AX IV SD Holding II ApS
  • Bestyrelsesformand i AX IV SD Holding ApS
 • Director, HR

  Tina Bodin

  Tina Bodin

  Director, HR

  Tina Bodin

  Tlf: +45 7260 1203

  tina.bodin@eg.dk

  Tina Bodin, født 1972, tiltrådte som direktør for HR i 2005. Tina kom til EG i 2000, hvor hun startede som HR Development Manager. Før Tina kom til EG, har hun bl.a. beskæftiget sig med implementering af SAP R/3 Human Resource, Knowledge Management, rekruttering, projektledelse og generel personale- og organisationsudvikling. Tina Bodin er uddannet cand.merc. i Human Resource Management fra Copenhagen Business School i 1997.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesmedlem i IT Minds ApS
 • VP, Corporate PMO & Quality

  Jacob Buchardt

  EG kollega

  VP, Corporate PMO & Quality

  Jacob Buchardt

  Tlf: +45 7220 7802

  jacob.buchardt@eg.dk

Funktionsledelse
 • Director, EG IT

  Klavs Mensberg

  Klavs Mensberg

  Director, EG IT

  Klavs Mensberg

  Tlf: +45 7260 1222

  klavs.mensberg@eg.dk

  Klavs Mensberg, født 1969, blev ansat som it-direktør i 2007. Klavs har en baggrund som it-direktør hos LEGO, og tidligere har han været konsulentchef og afdelingsleder hos WM-data, senere Logica. Klavs Mensberg er uddannet inden for computer science fra Aarhus Universitet i 1995 og ledelse fra Århus Købmandsskole i 2004.
 • Director, Corporate Procurement

  Mads Christensen

  Mads Christensen

  Director, Corporate Procurement

  Mads Christensen

  Tlf: +45 7260 2563

  mads.christensen@eg.dk

  Mads Christensen, født 1976, tiltrådte som direktør for Corporate Procurement i 2014. Mads har mere end 20 års erfaring med indkøb, senest som global commodity manager i Vestas. Mads har beskæftiget sig indkøb og logistik på tværs af en række industrier og produkter, herunder it, consulting og manufacturing.
 • Director, Marketing & Communications

  Mikkel Kruse

  Mikkel Kruse

  Director, Marketing & Communications

  Mikkel Kruse

  Tlf: +45 7260 1916

  mikkel.kruse@eg.dk

  Mikkel Kruse, født 1975, tiltrådte som direktør for Marketing & Communications i 2015. Mikkel har mere end 20 års erfaring fra it-branchen, senest som markedschef for Microsoft i Danmark, på Island og Færøerne. Mikkel har beskæftiget sig med både salg og marketing på tværs af en række industrier og produkter, herunder cloud, produktivitet og ERP-løsninger.
Landeledelse
 • Managing Director, EG Sverige AB

  Stefan Fleron

  Stefan Fleron

  Managing Director, EG Sverige AB

  Stefan Fleron

  Tlf: +46 4020 7888

  stefan.fleron@eg.se

  Stefan Fleron, født 1960, har siden 2014 været direktør for EG Sverige. Stefan har 30 års erfaring i it-branchen – i perioden fra 2009 til 2014 som direktør i Tacticus AB, der er specialiseret i ERP og Business Analytics og blev købt af EG i foråret 2014. Stefan er uddannet civilingeniør fra Lunds Tekniske Højskole (LTH) i 1987.
 • Managing Director, EG Norge AS

  Morten Sælemyr

  Morten Sælemyr

  Managing Director, EG Norge AS

  Morten Sælemyr

  Tlf: +47 33 79 50 60

  Morten.selemyr@eg.no

  Morten Sælemyr, født 1962, blev ansat som direktør for EG Norge i 2013. Morten har mere end 25 års erfaring fra it-branchen, herunder international ledererfaring fra UK. Morten var før ansættelsen i EG administrerende direktør for Columbus Norge A/S og før det regionschef i Customax ASA. Morten er uddannet i it/kommunikation fra Norges Informationsteknologiske Højskole, NITH, i 1989.
Bestyrelse
 • Bestyrelsesformand

  Klaus Holse

  Klaus Holse

  Bestyrelsesformand

  Klaus Holse

  Bestyrelsesmedlem siden 2013. Som administrerende direktør for SimCorp og med en baggrund som bl.a. Corporate Vice President i Microsoft med ansvar for Vesteuropa er Klaus et velkendt ansigt i it-branchen.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesformand i EG Holding A/S
  • Bestyrelsesformand i AX IV EG Holding III ApS
  • Bestyrelsesformand i Delegate A/S
  • Bestyrelsesformand i Lessor A/S
  • Bestyrelsesmedlem i The Scandinavian A/S
 • Næstformand

  Christian Bamberger Bro

  Christian Bamberger Bro

  Næstformand

  Christian Bamberger Bro

  Christian Bamberger Bro er cand.oecon. fra Aarhus Universitet og startede hos Axcel i 2014. Christian Bamberger Bro har tidligere været hos Permira i London og Stockholm fra 2006 til 2014. Før det var han hos McKinsey i København og tidligere hos Nordea Corporate Finance i København.

  Bestyrelsesposter

  • Næstformand for bestyrelsen i EG Holding A/S
  • Næstformand for bestyrelsen i AX IV EG Holding III ApS
  • Næstformand for bestyrelsen i Conscia
  • Næstformand for bestyrelsen i Lessor
 • Bestyrelsesmedlem

  Christian Schmidt-Jakobsen

  Christian Schmidt-Jacobsen

  Bestyrelsesmedlem

  Christian Schmidt-Jakobsen

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesformand for AX IV SAIC Holding I ApS
  • Bestyrelsesformand i AX IV SAIC Holding II A/S
  • Bestyrelsesformand for AX IV SAIC Holding III ApS
  • Bestyrelsesmedlem i EG A/S
  • Bestyrelsesmedlem i ATTEC DANMARK A/S
  • Bestyrelsesmedlem i CAROMETEC A/S
  • Bestyrelsesmedlem i AX IV SAIC Holding ApS
 • Bestyrelsesmedlem

  Martin Lippert

  Martin Lippert

  Bestyrelsesmedlem

  Martin Lippert

  Martin Lippert er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet og har en ph.d. fra samme sted. Martin Lippert har tidligere været medlem af koncernledelsen i TDC A/S, både i rollen som Group COO og som chef for TDC Erhverv. Før TDC var Martin Lippert CEO i televirksomheden Mach Sarl i Luxembourg.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesmedlem i AX IV EG Holding III ApS
  • Bestyrelsesmedlem i Halberg Holding A/S
 • Bestyrelsesmedlem

  Jørgen Bardenfleth

  Jørgen Bardenfleth

  Bestyrelsesmedlem

  Jørgen Bardenfleth

  Bestyrelsesmedlem siden 2014. Jørgen Bardenfleth er en kendt og respekteret figur i både den danske og den europæiske it-verden. Jørgen er forhenværende Microsoft-chef og formand for regeringens vækstteam for IKT og digital vækst.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesformand i Accelerace Fonden
  • Bestyrelsesformand i Accelerace Management A/S
  • Bestyrelsesformand i Arkitema A/S
  • Bestyrelsesformand i Dubex A/S
  • Bestyrelsesformand i Symbion A/S
  • Næstformand for bestyrelsen i BLOXHUB
  • Næstformand for bestyrelsen i Symbion Fonden
  • Bestyrelsesmedlem i Adactit Aps
  • Bestyrelsesmedlem i Athena IT Group A/S
  • Bestyrelsesmedlem i EG Holding A/S
  • Bestyrelsesmedlem i AX IV EG Holding III ApS
  • Bestyrelsesmedlem i Minerva A/S
  • Bestyrelsesmedlem i Vallø Stift.
 • Bestyrelsesmedlem

  Charlotte K. Bennetsen

  Charlotte Kronborg Bennetsen

  Bestyrelsesmedlem

  Charlotte K. Bennetsen

  Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem siden 2009. Stilling: Økonomichef hos EG A/S. Uddannelse: HA og HD-R fra Handelshøjskolen i Herning.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesmedlem i EG Holding A/S
  • Bestyrelsesmedlem i BUSCAR A/S
 • Bestyrelsesmedlem

  Kurt Hatlevik

  Kurt Hatlevik

  Bestyrelsesmedlem

  Kurt Hatlevik

  Bestyrelsesmedlem siden: 2016. Stilling: Enterprise Architect, EG Norge AS. Ansat i EG siden: 2014. Uddannelse: Cand. Scient IT og logistikk fra Universitetet i Bergen. Kurt er verdens første certificerede Dynamics AX-konsulent og er tildelt Microsoft Most Valuable Person 5 år i træk. Videre er han er en aktiv Dynamics-blogger.