Få sat udbetaling af sociale ydelser i system

Få sat udbetaling af sociale ydelser i system BIS-Y er et brugervenligt digitalt system til tildeling, beregning og udbetaling af en lang række ydelser på det sociale område (beskæftigelses- og integrationsydelser samt sociale ydelser). Den grafiske webløsning er baseret på 24 års erfaring med lignende systemer. 

sociale ydelser i system

Tildelinger

Det er kommunerne, der ejer BIS-Y, men det er EG, der udvikler og vedligeholder løsningen. På den måde får man det bedste fra begge verdener. Vejen fra bruger til konsulent er kort, og derfor er det nemt at formidle ideer og ønsker videre.

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Bid Manager

Tommy Nielsen

Læs mere Læs mindre

I forhold til SKI A/S er jeg EG's primære kontaktperson og varetager koordineringen af samarbejdet med SKI. Siden 90'erne har jeg arbejdet med salg af it-løsninger til den offentlige sektor i Danmark, og før det arbejdede jeg med miljølovsforvaltning i et kommunalt interessentskab. Mine opgaver omfatter hele salgsprocessen fra ledelse af udbudsbesvarelser frem til kontraktindgåelse og overdragelse til vores leveranceorganisationer. Ud over salgsarbejdet brænder jeg for procesoptimering og effektivisering af det offentlige, hvor jeg løbende har konsulentopgaver i kommunalt regi.