Kirkegårdssystem

Overblik og effektivitet i alle arbejdsgange  

 • Bogfør fakturaer direkte i finansbogholderiet
 • Opret og administrer GIAS-aftaler ét sted
 • Nem opdatering med digitale dødsanmeldelser.

Sæt endnu flere opgaver i system

Løsningen rummer mulighed for at administrere flere kirkegårde separat i samme system og tilbyder en lang række tillægsfunktioner herunder:

Digitalt kirkegårdskort

Vis mere

Digitalt kirkegårdskort

Bevar overblikket over din kirkegård med digitalt kort, så har du altid styr på opgaver og vedligeholdelse.

Med digitalt kort er det muligt at præsentere kirkegårdsdata i en letforståelig grafisk udgave. At se et udtræk grafisk giver dig et langt bedre og hurtigere overblik over din kirkegård.

Bedre kommunikation og synlighed i planlægningen

Kommunikationen med kirkegårdens kunder, menighedsrådet og de øvrige interessenter bliver væsentlig nemmere. Det bliver nemt at tydeliggøre planlagte ændringer, og disponeringen over gravstederne bliver også mere håndgribelig.

Kontakt supporten, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne med Digitalt kirkegårdskort.

Information til kortleverandører

Digital dødsanmeldelse

Vis mere

Digital dødsanmeldelse

Det er nu muligt at få integration til den digitale dødsanmeldelse i kirkegårdssystemet.
Du kan læse nyheden på IT kontorets hjemmeside her 

Ansøgning sker ved at udfylde formularen her

e-Boks/fjernprint

Vis mere

e-Boks/fjernprint

Spar tid og penge med en direkte kobling til e-Boks. Med denne løsning integreret i EG Kirkegårdssystem vælger du blot e-Boks under Printere, hvorefter brevet leveres i kundens e-Boks hurtigere og billigere end almindelig post. Du kan også vælge fjernprint, og brevet vil blive printet, lagt i kuvert og afsendt. Du kan altid se, hvornår dokumentet er leveret og nemt kalde afsendte dokumenter frem igen.
Download faktaark

Find gravsted

Vis mere

Find gravsted

En app til din smartphone eller tablet, der gør det nemt at finde et gravsted. Er kirkegården tilmeldt, kan graven findes på www.findgravsted.dk. Den nye app trækker data fra findgravsted.dk og giver enhver besøgende en nem måde at navigere på kirkegården på og er således et nyttigt værktøj for efterladte, blomsterleverandører, stenhuggere og endda gravere. Se video om danske stenhuggerier

Download faktaark

Hjemmeside

Vis mere

Hjemmeside

Få en nem hjemmeside, som du kan oprette og styre fra en pc uden at skulle bruge specielle programmer. I kan også nemt arbejde flere på siden. Ud over en smart, moderne hjemmeside, som gør det nemt at finde informationer om kirkegåden og oplysninger vedrørende kontaktpersoner, telefonnumre, åbningstider o.l., får du også en side, der kan integreres med og trække data fra andre EG Brandsoft-løsninger.

Download faktaark

CPR-integration

Vis mere

CPR-integration

Når et gravsted udløber, er der ofte gået mange år, siden der sidst var kontakt med de pårørende. Med CPR-integration er du sikker på, at du altid kan finde dem. Indtast blot et CPR-nummer, og få det fulde navn og adresseoplysninger. Du undgår bl.a. at få post retur med ubekendt adresse, du risikerer ikke at sende breve til afdøde, og du sikrer, at navne og adresser er stavet korrekt.

Download faktaark

EG PlanTid

Vis mere

EG PlanTid

Planlæg nemt arbejdstid for kirkegårdens medarbejdere. EG PlanTid er et værktøj, der gør det lettere at løse en række tunge og tidskrævende planlægningsmæssige og administrative opgaver – blandt andet ved at lade medarbejderne selv registrere dagens arbejde på en iPad. Systemet understøtter plejeplansmodellen, indsamlede data kan ses via iPad og i kirkegårdssystemet – og alt kan eksporteres til Excel.

Download faktaark

Kalender

Vis mere

Kalender

Kalendermodulet er som alle andre EG Brandsoft-systemer en webløsning, så du kan udnytte mulighederne uden at have et specielt program installeret. Via den gratis kalender-app kan du eller dine medarbejdere også betjene kalenderen fra smartphone eller tablet. Kalenderen kan let tilpasses relevante aftaletyper, understøtter samarbejde på tværs og giver oversigt over bemanding og opgaver.

Download faktaark

Kirkegårds APP

Vis mere

Kirkegårds APP

Den nye Kirkegårds APP fra EG Brandsoft gør kirkegårdsdata tilgængelige direkte på iPad'en og gør det nemt at udtage gravsteder. Kirkegårds APP'en har en række yderligere funktioner. Det er eksempelvis muligt at tage billeder og knytte dem direkte til det enkelte gravsted med det samme. 


Fjernbackup

Vis mere

Fjernbackup

Dit Brandsoft-system er allerede omfattet af backup, men du har også mulighed for at vælge backup af alle de andre data, du måtte have på din egen pc. Det kan fx være e-mails, adresser, dokumenter og billeder. Du vælger selv, hvilke områder og biblioteker du ønsker backup af – og du kan til enhver tid selv starte backupproceduren eller lade det ske, når du ikke er på kontoret.

Download faktaark

Drift og vedligeholdelse

Vis mere

Drift og vedligeholdelse

En it-baseret drifts- og vedligeholdsplan for kirken og de tilhørende. Et godt og nyttigt værktøj, der på en systematisk måde hjælper menighedsrådet med at få overblik over fremtidige vedligeholdelsesaktiviteter og økonomiske konsekvenser forbundet hermed. Overskuelig opbevaring af oplysninger. Automatisk udskrivning af relevante informationer. Mulighed for at trække lister på provstiniveau på tværs af sogne.

Download faktaark

Kurser og arrangementer

Brandsoft Bilagsstyring

Kursus

Kursets formål er at lære dig funktionerne og procedurerne i elektronisk bilagsscanning herunder kontering og bogføring. Kurset henvender sig til kasserere eller regnskabsførere.

Ballerup
Herning

Brandsoft Årsafslutning af regnskab

Kursus

Kursets formål er at lære dig procedurer og rutiner for udførelse af årsafslutning af et kirkeregnskab, herunder udfærdigelse af regnskabsskemaet.

Aalborg
Ballerup

Brandsoft EG Webdata til kirkegårde

Kursus

Med EG Webdata har du mulighed for selv at bestemme, hvordan dine data skal præsenteres.

Ballerup
Herning
 • Nyt it-samarbejde mellem hoej.dk og EG Brandsoft styrker dialogen mellem bedemand og pårørende

  Nyt it-samarbejde mellem hoej.dk og EG Brandsoft styrker dialogen mellem bedemand og pårørende

 • Tid til de indledende øvelser til GDPR

  Når EU's kommende persondataforordning (GDPR) træder i kraft til maj 2018, lever EG Brandsoft op til de it-mæssige krav for databehandling. Det betyder dog ikke, at du kan læne dig tilbage. Størstedelen af de nye krav omhandler nemlig den enkelte organisations interne processer. Derfor er tiden inde til at se nærmere på interne data-processer.

 • Bilagsscanning gør konteringen nemmere

  Ny intelligent bilagshåndtering vil starte en mindre bogføringsrevolution i EG Brandsofts regnskabssystem. Den nye bilagsscanner husker, hvilke konti, der skal bogføres i X y og Z. Selv skærmen hvor man godkender bilagene er lavet om til HTML 5 så det er også mobilt.

 • Er du tilmeldt Digital dødsanmeldelse?

  Siden februar 2017 har alle kirkegårde i Danmark kunnet tilmelde sig tjenesten, der kan lette administrationen og minimerer risikoen for fejltastninger. Det er let at tilmelde sig.

 • PlanTid understøtter nu fraværsregistrering

  EG Brandsoft har opdateret PlanTid, så også ferie, fravær og overarbejde kan registreres samme sted. Det giver en nem og 100 procent digitaliseret tidsregistrering.

 • Nu kan kirkegårdens brugere finde billeder på findgravsted.dk

  Med kirkegård nummer 1.000 tilsluttet er langt størstedelen af kirkegårdsdata om gravsteder er nu gjort søgbar via findgravsted.dk. Udviklingen er over det forventede.

 • To nye medier sætter digital transformation på dagsordenen

  Organisationer i både det offentlige og private står de kommende år foran store digitale ændringer og udskiftning af kritiske it-systemer. Nu lanceres SamfundsDesign og TransformationTools for at hjælpe ledere med at navigere det hastigt skiftende digitale landskab.

Læs, hvad dine kolleger mener

I stedet for selv at skrive en masse om vores løsninger har vi spurgt dine kolleger om, hvad de mener, de får for pengene hos EG.

 • Kirkekalenderen sætter automatisk varme på

  Ny løsning varmer automatisk kirken op ud fra kalenderen i kirkegårdssystemet. Kirkekontoret i Skejby-Lisbjerg Sogn sparer både tid og penge samt en masse besvær.

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.