Kirkegårdssystem

Overblik og effektivitet i alle arbejdsgange  

  • Bogfør fakturaer direkte i finansbogholderiet
  • Opret og administrer GIAS-aftaler ét sted
  • Nem opdatering med digitale dødsanmeldelser.

Sæt endnu flere opgaver i system

Løsningen rummer mulighed for at administrere flere kirkegårde separat i samme system og tilbyder en lang række tillægsfunktioner herunder:

e-Boks/fjernprint

Vis mere

e-Boks/fjernprint

Spar tid og penge med en direkte kobling til e-Boks. Med denne løsning integreret i EG Kirkegårdssystem vælger du blot e-Boks under Printere, hvorefter brevet leveres i kundens e-Boks hurtigere og billigere end almindelig post. Du kan også vælge fjernprint, og brevet vil blive printet, lagt i kuvert og afsendt. Du kan altid se, hvornår dokumentet er leveret og nemt kalde afsendte dokumenter frem igen.
Download faktaark

Find Gravsted

Vis mere

Find Gravsted

En app til din smartphone eller tablet, der gør det nemt at finde et gravsted. Er kirkegården tilmeldt, kan graven findes på www.findgravsted.dk. Den nye app trækker data fra findgravsted.dk og giver enhver besøgende en nem måde at navigere på kirkegården på og er således et nyttigt værktøj for efterladte, blomsterleverandører, stenhuggere og endda gravere. Se video om danske stenhuggerier

Download faktaark

Hjemmeside

Vis mere

Hjemmeside

Få en nem hjemmeside, som du kan oprette og styre fra en pc uden at skulle bruge specielle programmer. I kan også nemt arbejde flere på siden. Ud over en smart, moderne hjemmeside, som gør det nemt at finde informationer om kirkegåden og oplysninger vedrørende kontaktpersoner, telefonnumre, åbningstider o.l., får du også en side, der kan integreres med og trække data fra andre EG Brandsoft-løsninger.

Download faktaark

CPR-integration

Vis mere

CPR-integration

Når et gravsted udløber, er der ofte gået mange år, siden der sidst var kontakt med de pårørende. Med CPR-integration er du sikker på, at du altid kan finde dem. Indtast blot et CPR-nummer, og få det fulde navn og adresseoplysninger. Du undgår bl.a. at få post retur med ubekendt adresse, du risikerer ikke at sende breve til afdøde, og du sikrer, at navne og adresser er stavet korrekt.

Download faktaark

EG PlanTid

Vis mere

EG PlanTid

Planlæg nemt arbejdstid for kirkegårdens medarbejdere. EG PlanTid er et værktøj, der gør det lettere at løse en række tunge og tidskrævende planlægningsmæssige og administrative opgaver – blandt andet ved at lade medarbejderne selv registrere dagens arbejde på en iPad. Systemet understøtter plejeplansmodellen, indsamlede data kan ses via iPad og i kirkegårdssystemet – og alt kan eksporteres til Excel.

Download faktaark

Kalender

Vis mere

Kalender

Kalendermodulet er som alle andre EG Brandsoft-systemer en webløsning, så du kan udnytte mulighederne uden at have et specielt program installeret. Via den gratis kalender-app kan du eller dine medarbejdere også betjene kalenderen fra smartphone eller tablet. Kalenderen kan let tilpasses relevante aftaletyper, understøtter samarbejde på tværs og giver oversigt over bemanding og opgaver.

Download faktaark

Kirkegårdsapp

Vis mere

Kirkegårdsapp

Den nye kirkegårdsapp fra EG Brandsoft gør kirkegårdsdata tilgængelige direkte på mobilen og gør det nemt at udtage gravsteder. Kirkegårdsappen har en række yderligere funktioner. Det er eksempelvis muligt at tage billeder og knytte dem direkte til det enkelte gravsted med det samme. 


Fjernbackup

Vis mere

Fjernbackup

Dit Brandsoft-system er allerede omfattet af backup, men du har også mulighed for at vælge backup af alle de andre data, du måtte have på din egen pc. Det kan fx være e-mails, adresser, dokumenter og billeder. Du vælger selv, hvilke områder og biblioteker du ønsker backup af – og du kan til enhver tid selv starte backupproceduren eller lade det ske, når du ikke er på kontoret.

Download faktaark

Drifts- og vedligeholdelse

Vis mere

Drifts- og vedligeholdelse

En it-baseret drifts- og vedligeholdsplan for kirken og de tilhørende. Et godt og nyttigt værktøj, der på en systematisk måde hjælper menighedsrådet med at få overblik over fremtidige vedligeholdelsesaktiviteter og økonomiske konsekvenser forbundet hermed. Overskuelig opbevaring af oplysninger. Automatisk udskrivning af relevante informationer. Mulighed for at trække lister på provstiniveau på tværs af sogne.

Download faktaark

Digital dødsanmeldelse

Vis mere

Digital dødsanmeldelse

Det er nu muligt at få integration til den digitale dødsanmeldelse i kirkegårdssystemet.
Du kan læse nyheden på IT kontorets hjemmeside her 

Ansøgning sker ved at udfylde formularen her

Kurser og arrangementer

Brandsoft PC-Modul til FLØS

Kursus

I stedet for manuel indberetning på blanketter kan man anvende programmet Brandsoft PC-Modul til FLØS, hvorfra indberetning til Stiftet foregår ved indsendelse af en datafil med lønindberetningen.

Ballerup
Herning

Brandsoft EG Webdata til kirkeregnskaber

Kursus

Med EG Webdata har du mulighed for selv at bestemme, hvordan dine data skal præsenteres.

Herning
Ballerup

Brandsoft EG Webdata til kirkegårde

Kursus

Med EG Webdata har du mulighed for selv at bestemme, hvordan dine data skal præsenteres.

Ballerup
Herning

Nyheder

9nov
News
Nu bliver kirkegården mere mobil

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.