Business Intelligence for AdvoPro-kunder
02. september 2021

EG Legal: Nyheder til EG AdvoPro-kunder

Er du EG AdvoPro-kunde? Så er der spændende nyt i de aktuelle EG AdvoPro Dashboard-pakker, der giver mulighed for at udvikle forretningen ud fra data.


Business Intelligence for alle

Business Intelligence er ikke længere kun for store virksomheder. Nu har vi værktøjer til rådighed, der gør det muligt for alle at være med.

Med udgangspunkt i Microsoft Power BI har vi udviklet en række EG AdvoPro Dashboard-pakker, så I på en let overskuelig måde altid har de vigtigste nøgletal og kan udvikle forretningen ud fra fakta.


EG AdvoPro Dashboard kan tilpasses

EG AdvoPro Dashboard består af en række standardpakker, opdelt per type, fx generelt, finans, afregning, tidsregistrering, inkasso, konkurs og dødsbo, men vi kan naturligvis udvikle yderligere og tilpasse pakkerne til netop jeres behov.


EG AdvoPro Forsendelsesmodul sparer tid

Forsendelsesmodulet er en enestående mulighed for at spare både tid og penge. Det gælder især, hvis I har behov for at sende breve til mange modtagere på samme tid. Forsendelsesmodulet sørger for, at der automatisk sendes mail til de personer, der skal modtage mails, og print klargøres til de øvrige modtagere.


Effektivt PDF-værktøj til advokater

PDF++ kan måske være en hjælp i hverdagen. PDF++ kan på en enkel og effektiv måde opfylde advokatens behov for PDF-behandling. Blandt andet kan I påføre bilagsstempel og sidetal, samle og dele PDF-filer, rotere sider, konvertere e-mails til pdf samt udføre OCR til brug for minretssag.dk. Der bliver inden for kort tid mulighed for tilvalg af Legal Binder og udvidet redaction/anonymiseringsmulighed.

PDF++ har mulighed for at gøre alt dette på flere pdf-filer i én kørsel, hvilket effektivt sparer tid i processen. Alt sammen i et intuitivt program.

Med programmet følger to standardstempler, og det er muligt at få tilpasset stempel og sidetal til jeres specifikke ønsker, fx logo, skrifttype eller farve.

Benytter I EG AdvoPro SaaS er det en forudsætning, at I også benytter Office365.

PDF-vaerktoej-til-advokater.png
 

Mere info om det nyeste?

Ønsker du at vide mere om vores nyeste produkter, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til Lotte Juul.

 

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher.

Ring til os på +45 7013 2211 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive, EG AdvoPro

Lotte Juul

Key Account Manager, EG CapLegal

Ulrik Gylling