Flere muskler i EG Legal - nye features
02. september 2021

Ny version af EG CapLegal

Et større produktudvalg og flere kompetencer: Vi har i EG Legal fået flere muskler efter opkøbet af Capto sidste år, og fælles kan vi styrke og videreudvikle branchesoftwaren til vores kunder. Se hvad den nye version af EG CapLegal indeholder.


Nye features i EG CapLegal 3.0

Efter ca. fem år med EG CapLegal er vi nu klar med version 3.0. I den nye version af EG CapLegal får du en mængde nye features.

Standardopgraderingen til version 3.0 indeholder: GDPR-sletning pseudonymisering og hemmelige sager, Outlook-journalisering til parter, Hvidvaskningsloven integreret med EG CapLegal med checklister. Derudover får du et nyt modul, som er Interessekonfliktsøgning, og endelig har vi forbedret Inkassomodulet.


Installer optioner efter behov

EG CapLegal version 3.0 indeholder desuden optioner, du kan få installeret efter behov. Optionerne er: Dubletsøgning og behandling, RKI-datavagt og kreditvagt, Betalingsagent integreret med Payment Management med Preview, SMS-tjeneste og endelig et nyt modul til Igangværende Arbejde.


Vil du opgradere til EG CapLegal version 3.0?

Ønsker du at opgradere til version 3.0, er du velkommen til at kontakte os i EG Legal - så sender vi dig naturligvis priser og betingelser.

 

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher.

Ring til os på +45 7013 2211 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive, EG AdvoPro

Lotte Juul

Key Account Manager, EG CapLegal

Ulrik Gylling