EG-Bolig-Spar-tid-med-automatisk-og-sikker-forbrugsregning
31. marts 2020

Spar tid med automatisk og sikker forbrugsafregning

Har I modulet Forbrugsregnskab?

Forbrugsafregning på tværs af tusindvis af lejemål kræver mange normalt mange ressourcer og indebærer en hvis risiko for fejl. Dem slipper man for i modulet Forbrugsregnskab til EG Bolig, hvor der er en direkte, automatiseret integration til de største leverandører af forbrugsregnskaber, sikret af et tæt samarbejde mellem EG Bolig og forbrugsregnskabsleverandørerne. Forbrugsregnskab er den første automatiserede løsning.

Nemt at udveksle forbrugsdata

Der er normalt mange manuelle processer ved til- og fraflytninger af boliger. Det kan tage tid ikke bare at aflæse forbrugsdata ved til- og fraflytninger, men også at sende og modtage forbrugsdata og betalinger vedrørende mange lejemål. Samtidig kan der nemt ske fejl og misforståelser.

Med modulet Forbrugsregnskab slipper I for at sende og modtage filer og slipper for fejl, fordi dataudvekslingen sker automatisk mellem EG Bolig og leverandørerne af forbrugsregnskabet.

Når fx en lejer fraflytter, sender EG Bolig automatisk besked til leverandøren af forbrugsregnskaber, og der kan foretages en slutafregning. På samme måde sender EG Bolig besked, før en ny lejer flytter ind, så leverandøren kan sørge for at aflæse og registrere el- og varmeforbruget korrekt.

Ny, men bygger på lang erfaring

Integrationen mellem EG Bolig og leverandørerne af forbrugsregnskaber er den første automatiserede løsning, og den bygger på mange års samarbejde med den almene boligsektor.

Forbrugsregnskab-modulet kan spare tid for medarbejdere i administrationen, fordi en del manuelle arbejdsgange bliver mere effektive og i sidste ende betyder det, at I kan give en bedre service til lejerne.

3 smarte funktioner i Forbrugsregnskab

  • EG Bolig holder automatisk leverandøren af forbrugsregnskabet ajour med fra- og tilflyttere, adresse- og navneændringer mv.
  • Boligforeningen kan trække forbrugsregnskab for alle lejemål direkte ind i EG Bolig på én gang
  • Effektiviserer arbejdsgange og mulighed for at give lejere hurtig og præcis indsigt i deres forbrug

Læs mere om Forbrugsregnskab her

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg