14. marts 2018

Byggeriets fag mødes til BYGGERI'18

Interessen for nye værktøjer er altid stor på BYGGERI'18. Større, vildere og stærkere tools gør håndværket sjovere og mere effektivt. Sådan er det også med de it-værktøjer, EG Byg & Installation har med på årets messe.

Med 40 års brancheerfaring i baggagen lancerede EG sidste år EG One, der er sætter nye standarder for digital dokumenthåndtering, kvalitetssikring og tids- og materialeregistrering. EG One er dermed et potent værktøj for de store og små virksomheder i byggebranchen, der vil bruge tiden på det, de er bedst til, og samtidig få et samlet system, der understøtte hele processen.

EG One er udviklet i samarbejde med brancheorganisationerne, og mange af medarbejderne har selv erfaring fra byggeriet. Det har uden tvivl gjort EG One til et mere effektivt it-system til branchen, og det gør, at kunderne har nemt ved at få hjælp til præcis deres behov.

En af fordelene ved EG One er, at det netop kan udbygges i takt med, at behovet opstår. Det er flere af nyhederne på messen et eksempel på:

• Digital kvalitetssikring
• CrediWire – forståeligt regnskab og sammenligning af nøgletal på tværs i branchen
• Rykkerportalen – udlicitering af regningsopkrævning

Elektronisk opmåling – bedre og hurtigere tilbud
Blandt årets mange nyheder er en nyudviklet integration mellem EG's kalkulkationsløsning og BlueBeam. Det betyder, at den enkelte håndværker kan måle tegninger op elektronisk og beregne sine tilbud mere effektivt og præcist.

Samtidgig gøre integrationen det muligt at sammenholde de enkelte byggematerialer med tegningerne, så de konkrete materialer efterfølgende kan spores hele vejen gennem byggeprocessen og til beregninger og efterkalkulation.

Læs mere om BlueBeam og EG Visual Kalkulation og se filmen her