10. september 2017

Vækst din virksomhed med DataForBusiness

Med et nyt gratis værktøj, "DataForBusiness", kan danske virksomheder lynhurtigt få svar på, hvordan de skaber vækst ved at øge nytteværdien af deres digitale investeringer.

Eneste krav er, at virksomheden udfylder et spørgeskema, der giver svar på potentialer og barrierer i forhold til at veksle virksomhedens egne gemte - og måske glemte - data til kroner på bundlinien.

- Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for de konkurrencefordele, der ligger i at udnytte deres data bedre, forklarer teamlead, Snurre Jensen, EG Digital Solutions:

- Men mange virksomheder synes det er svært ved at overskue, hvordan de bedst kommer i gang, og hvilke indsatser, de skal prioritere. 

Her tilbyder værktøjet "DataForBusiness" den enkelte virksomhed en empirisk og forskningsbaseret mulighed for at identificere præcis, hvilke data det er mest relevant at fokusere på, siger Snurre Jensen, som er en af EGs certificerede eksperter, som rådgiver de deltagende virksomheder om, hvordan de efterfølgende opnår de bedste resultater.

- Vi kender værktøjet og står parat til at rådgive virksomheder, som vil realisere det potentiale som "DataForBusiness" kan påvise, siger teamlead Snurre Jensen, EG Digital Solutions.

Kobler forskning og praksis

Netop koblingen mellem indsigt og det kvalificerede rådgivning som virksomhederne bagefter kan modtage af de certificerede rådgivere er med til at gøre projektet unikt:

- Virksomheder oplever ofte, at ny viden er svær at føre ud i livet. Derfor er DataForBusiness et banebrydende brohoved mellem forskning og praksis, som giver ledelsen praktiske anvisninger, der øger nytteværdi og sænker risiko, siger direktør for Networked Business Initiative, Jan Futtrup Kjær.

Som teknologivirksomhed er EG sammen med IBM, Dansk Industri, Networked Business Initiative, CBS, Teknologisk Institut og Alexandra Instituttet med til at udvikle og rådgive om brugen af evalueringsværktøjet.

I 2017-2018 forventes op mod 500 danske virksomheder at deltage i projektet og tage det nye gratis værktøj, DataForBusiness i anvendelse.

Om DataForBusiness

DataForBusiness

  • giver adgang til nyeste, forskningsbaserede indsigter
  • tilbyder en 360 graders analyse af virksomhedens kompetencer, potentialer og barrierer
  • indeholder individuel, branche og performance benchmarks
  • skaber grundlag for klare handleplaner og giver adgang til certificerede rådgivere

Kun virksomheden selv har adgang til de data, der indtastes i værktøjet, men virksomheden kan vælge at dele data med fx EGs certificerede rådgivere bagefter.

Hvis du er træt af at gætte, så test dine data. Få de svar, der gør dine data til værdifuld viden på https://eg.networkedbusiness.org/data%20for%20business