14. marts 2017

EG Citizen Solutions får ny divisionsdirektør

Den 1. april 2017 overtager den 42-årige Johnny Iversen ansvaret for EG's samlede forretning på det offentlige område som divisionsdirektør for EG Citizen Solutions.

Han afløser den nuværende divisionsdirektør for EG Citizen Solutions og bestyrelsesformand for EG Silkeborg Data A/S, Bo Haaber, der har valgt at forfølge en karriere som iværksætter.

"Med valget af Johnny Iversen har vi sikret os en ny divisionsdirektør med et indgående kendskab til det offentlige. Hans vigtigste opgave bliver at sikre fortsat vækst i det offentlige marked ved at levere på de kontrakter, vi har forpligtet os til, samt sikre salget af de nye produkter, vi har udviklet til markedet. 

Johnny er den helt rigtige mand til at gennemføre den proces, som skal gøre EG Citizen Solutions til en endnu mere sammenhængende forretning. Både medarbejderne og vores offentlige kunder og samarbejdspartnere skal have det fulde udbytte af alle vores faglige kompetencer inden for det offentlige marked", siger koncerndirektør Mikkel Bardram, EG.

Direktørskiftet betyder samtidig, at den 45-årige Allan Jepsen overtager opgaven som direktør for EG Silkeborg Data A/S. Allan startede i EG som vice president for EG Utility. Han har i en periode været tilknyttet EG Silkeborg Data A/S som COO med henblik på at overtage ansvaret.

Om EG Citizen Solutions

EG leverer innovative it-løsninger til stat, kommuner og regioner baseret på en bred forvaltningsfaglighed, stor praksisviden og den nyeste digitale ekspertise. Sammen med det offentlige Danmark forankrer EG digitale forandringer og skaber et stærkere og mere digitalt trygt samfund.

EG Citizen Solutions er den division i EG-koncernen, der primært fokuserer på kommuner, regioner og digitaliseringsopgaver i centraladministrationen. Divisionen beskæftiger 300+ medarbejdere fordelt på de fem forretningsenheder EG Kommuneinformation,EG Koncernøkonomi, EG Public Enterprise Solutions, EG Team Online og EG Silkeborg Data A/S.

Ønsker du mere information, kontakt:

CEO Johnny Iversen, EG Silkeborg Data A/S, e-mail: joika@eg.dk, tlf.nr.: +45 2088 7366

Communication Manager Per Roholt, EG Citizen Solutions, e-mail: peroh@eg.dk, tlf.nr.: +45 2060 9736