14. juni 2017

Opdateringer af EG One

EG One blev lanceret i maj 2017 og er designet til håndværkere og installatører i tæt samarbejde med branchen. EG har netop frigivet en række tilføjelser og forbedringer til it-systemet.

EG One er én samlet it-løsning, der hjælper med at holde styr på økonomi og projekter i bygge- og installationsbranchen. Systemet understøtter de relevante arbejdsgange og en indbygget intelligens gør det nemt og intuitivt at klare opgaverne, mens du bevarer overblikket.

På vores Facebook-side vil vi løbende lægge nyheder og opdateringer ud om udvikling af EG One.

EG One:

Modtag dine leverandørfakturaer elektronisk

Elektroniske leverandørfakturaer i OIOXML formatet kan nu nemt få varelinjerne flyttet direkte til din kundes salgsordre. Dermed registreres omkostningerne direkte på projektordren og kan straks benyttes til viderefakturering af din kunde.

Send betalinger til din netbank

Du kan nu danne en betalingsfil direkte fra betalingslisten og herefter godkende den til betaling i din netbank. Så er du sikker på at få betalt dine fakturaer til tiden og opnå eventuel kontantrabat.

EG One Go:

3 måder dine medarbejdere kan registrere arbejdstid

Vi har nu tilføjet endnu en mulighed for valg af tidsregistrering på opgaver. Så der er hele 3 forskellige tilgange, som dine medarbejdere kan benytte til at registrere tidsforbrug på opgaverne. Via mobilen vælges den tidsregistrering, som passer bedst til arbejdsdagen: Heldagsregistrering, en tidsstempling, som startes på sekundet, eller en tidsstempling på et selvvalgt starttidspunkt.

Mobil søgning i hele varekartoteket

Det er nu muligt at søge frit i hele varekataloget, når du mobilt registrerer materialeforbrug på ordren. Uanset om du bedst husker varens beskrivelse eller nummer, så finder EG One Go den hurtigt frem til videreregistrering på opgaven.

Mobil scanning af varer

Medarbejdere, som benytter EG One Go via en Android enhed, kan nu scanne de forbrugte materialer via QR koder eller stegkoder. Inden længe vil det også være muligt at koble en håndscanner direkte til den mobile registrering.