14. juni 2017

Klinikoverdragelse? Giv os besked i god tid!

Ved klinikoverdragelser vælger de fleste at lade det eksisterende lægesystem fortsætte i klinikken. Det er en nem og sikker måde at overlevere patienter og journaler til den nye ejer. Glem dog ikke at informere systemleverandøren, så snart klinikoverdragelsen er besluttet, så vi sikrer, at vi kan starte den nye klinikejer op på en god og ordentlig måde.

Hos EG Clinea oplever vi til tider, at en lægeklinik bliver solgt, og at vi med ganske kort varsel bliver informeret om den nye ejer, fordi der skal ændres i opsætningen. Selvom det ikke er en kompliceret sag for os, vil vi gerne informeres om klinikoverdragelse, så hurtigt det er muligt, og helst 6-8 uger før den nye ejer starter. Det er der forskellige grunde til:

I forbindelse med klinikovertagelse ligger der en lang række opgaver, som vores projektafdeling skal håndtere på vegne af den nye læge. Database skal ændres til ny klinikejer, evt. kalendere skal tilrettes, ydernummer skal opdateres, Lokationsnummer (klinikkens elektroniske postkasse) skal oprettes hos Sundhedsstyrelsen, hvor der skal påregnes en leveringstid på op til 3 uger.

Dertil kommer evt. opgradering af klinikken med nyt hardware, hjemmesideopsætning med nye klinikinformationer m.m. Alt sammen noget som kræver koordinering i vores organisation, for at den nye ejer og personale kan starte klinikken i ro og mag, og hvor vi også ved, at vi kan levere "den gode praksisopstart".

Så går du i tankerne om at sælge din klinik eller i øvrigt planlægger større omstruktureringer i klinikken, er det altid en god ide at tage os med i processen så tidligt som muligt. Vi bistår også gerne med rådgivning i forhold til klinikvurdering, aftaleoverdragelse m.v.