09. januar 2017

EG og PFA Ejendomme rejser spærene på nyt 5100 m2 hovedstadsdomicil

Fredag den 6. januar afholdt PFA Ejendomme og EG A/S rejsegilde på den skandinaviske it-koncerns nye domicil i Ballerup, som samler virksomhedens to hovedstadsafdelinger under ét tag.

Selvom de kolde januartemperaturer havde gjort sit for at køle begivenhederne ned, var der ikke desto mindre festlig stemning, da EG og PFA Ejendomme fredag den 6. januar holdt rejsegilde på it-koncernens nye domicil i Ballerup, der i fremtiden skaber en fælles ramme om de nuværende to kontorer i København og Ballerup. Blandt gæsterne var blandt andet CEO for EG, Mikkel Bardram.

"Vi vil gerne give medarbejderne de bedst mulige rammer for at skabe øget værdi for vores kunder med digitalisering. Og resultater opnår man, når løsning og data hænger sammen på tværs i en omfattende digitalisering af virksomhedens processer. Derfor er det vigtigt også at være en partner, der hænger sammen", fortæller Mikkel Bardram i anledning af beslutningen om at lægge de to hovedstadslokationer sammen.

Blandt de besøgende var også borgmester for Ballerup Kommune, Jesper Würtzen (S), som lagde vejen forbi det nye 5100 m2 byggeri, der, selvom det først indvies i sommeren 2017, allerede præger udsigten fra Ballerup Byvej med sine 5 etager og dermed også indgangen til det kendte erhvervskvarter Lautrupparken.

"Flere større virksomheder har den seneste tid valgt at cementere deres tilstedeværelse i Ballerup Kommune. Det skaber vækst og endnu flere arbejdspladser til Ballerup, der i forvejen er en af landets største erhvervskommuner. Dagens rejsegilde bekræfter Ballerups styrkeposition, og jeg glæder mig til, at EG senere på året kan slå dørene op til deres nye Ballerup-domicil", siger Jesper Würtzen.

Designet med arbejdsdagen i fokus
Det nye domicil er bygget for at løfte og understøtte EG's strategiske ambitioner om at skabe samarbejde mellem folk, der sidder sammen fysisk, men også virtuelt. Samtidig er EG en virksomhed i konstant forandring. Og derfor er bygningen blevet indrettet, så den kan tilpasses til EG's udvikling, blandt andet med muligheden for at udvide bygningen med 2000 m2.

"Med det nye domicil har vi sammen med vores partnere designet vores arbejdsplads efter den arbejdsform, vi ønsker, så der eksempelvis bliver flere områder indrettet til idéudvikling og samarbejde på tværs af afdelinger udenfor de formelle mødelokaler", siger Mikkel Bardram.

Hos PFA Ejendomme er direktør Michael Bruhn også glad for at kunne bidrage til at udvikle en bygning med fokus på medarbejderne:

"Jeg er glad for, at PFA har kunnet bidrage som bygherre på dette projekt som en del af vores fokus på investeringer i kvalitetsejendomme. Byggeri som dette kan skabe megen glæde for de daglige brugere, og det er samtidig et godt eksempel på vores strategiske satsning på at komme tidligere ind i projektforløbet for dermed at skabe et bedre afkast til vores ca. en million kunder. Vi ser frem til det videre samarbejde med EG og de øvrige parter".

Muligheder for udvidelse

Byggeriet er udviklet af NP Consult i tæt samarbejde mellem de involverede parter. Akticon er hovedentreprenør, Vilhelm Lauritzen Arkitekter har tegnet bygningen, og PFA Ejendomme er bygherre.

Byggeriet blev påbegyndt i 2016 og forventes at stå færdigt i juli 2017.