07. april 2017

EG's 360-graders retailfokus belønnes med pris

EG er netop blevet udnævnt til LS Retail Diamond Partner 2017. Udnævnelsen sker på baggrund af EG's høje niveau af performance inden for service og support blandt kunder, der bruger LS Retails produkter.

 

EG har igennem en årrække kontinuerligt udbygget og optimeret sin produktportefølje rettet mod detailhandlen og er i dag den udbyder af it-løsninger til retailere i Danmark, der tilbyder den mest omfattende produktpakke.

Den indsats er EG nu blevet belønnet for med udnævnelsen af EG til LS Retail Diamond Partner 2017. Diamond-partnere udnævnes ifølge LS Retail blandt virksomheder, som "er nået det højeste niveau i netværket af partnere gennem deres fantastiske performance i salg, service og support af kunder, der anvender løsninger fra LS Retail".

Sætter standarden inden for Retail
Prisen vil blive overrakt i Madrid den 26.-27. april på LS Retails årlige event, ConneXion.

“LS Retail Diamond-partnere sætter standarden i hele vores partnernetværk. Kravene, som skal opfyldes, er ekstremt hårde, så denne pris er et symbol på værdien, disse partnere bringer med til bordet", siger Magnus Norddahl, CEO og President for LS Retail. "Vores Diamond Partners har excelleret i deres partnerskab med LS Retail, og deres performance er nøglen til vores succes. LS Retail er meget glade for at kunne anerkende og ære EG for deres fænomenale resultater i løbet af det sidste år."

360-graders tilgang til detailbranchen
EG har igennem mange år udbudt it-systemer til detailhandlen og har opbygget en produkt-portefølje, der dækker kunderne hele vejen rundt.

"Vores mål er, at kunderne kun skal ringe et sted hen, lige meget hvilket problem de har eller service de mangler. Om det er ERP-systemet på hovedkontoret, POS-systemet i butikken eller den digitale forretningsstrategi, agerer vi som kundernes sparringspartner og serviceudbyder," forklarer Martin Nørballe, Vice President, Retail, EG.