22. november 2016

Digital Kommune: Holstebro Kommune vælger ny leverandør af lønsedler

Efter et miniudbud har Holstebro Kommune besluttet at skifte leverandør. Det betyder, at EG Silkeborg Data i de næste fire år skal levere lønsedler og holde styr på vagtplanerne til kommunens ca. 5.800 medarbejdere.

"Holstebro Kommune glæder rigtig meget sig til at tage et nyt løn- og vagtplanssystem med stærke decentrale løsninger på alle platforme i brug", fortæller it-chef Anders Bjært Sørensen.

"Vi har gennemført en effektiv og vellykket udbudsproces med støtte fra SKI, og EG Silkeborg Datas løsning viste sig at være den økonomisk mest fordelagtige. Den nye aftale reducerer Holstebro Kommunes udgifter til området væsentligt. Vi forventer os meget af samarbejdet med EG Silkeborg Data", afslutter Anders Bjært Sørensen.

Glad leverandør
I EG Silkeborg Data er CEO Johnny Iversen særligt glad for at have fået Holstebro Kommune som ny kunde: "Det er første tilbud, vi har vundet via indkøbsaftalen SKI 02.19 og dermed vores første kontrakt med en kommune via SKI. Det er meget glædeligt", siger Johnny Iversen.

"Samtidig er kontrakten et meget godt eksempel på, hvordan vi har udviklet os siden starten som datterselskab i Jyske Bank, hvor vi første gang trådte ud af bankboksens skygge, da vi skulle levere et lønsystem til Silkeborg Sygehus. Siden det første spæde samarbejde med sygehuset er det gået slag i slag, og i dag har vi opnået en unik position på området for løn- og vagtplaner til både regioner og kommuner."

Implementering starter nu

Kontrakten med Holstebro Kommune betyder, at kommunen skifter leverandør fra KMD til EG Silkeborg Data pr. 1. april 2017, men allerede nu starter arbejdet med at implementere den nye løsning.

Den fireårige kontrakt indeholder en række målrettede løsninger, der tilgodeser både kommunens centrale lønspecialister, kommunens ledere og kommunens medarbejdere.

"Kontrakten indeholder bl.a. en række selvbetjeningsløsninger, som kan benyttes af alle kommunens ansatte til registrering af ferie, fravær, merarbejde mv. fra både mobil platform og webgrænseflade", siger Sales Executive Caspar Bergstrøm, EG Silkeborg Data.

Markedets bedste integrationer

Med aftalen opnår kommunen samtidig en mere sammenhængende løsning mellem lønsystemet og kommunens økonomisystem, ØS Indsigt, som også leveres af EG A/S.

"EG Silkeborg Data og EG A/S indgik helt tilbage i 2005 et strategisk samarbejde, som sikrer det fortsatte udviklingssamarbejde vedrørende integration mellem økonomisystemet ØS Indsigt og Silkeborg Løn. Der er tale om en sømløs integration med udveksling af data, herunder synkronisering af kontonumre fra ØS Indsigt til lønsystemet", forklarer Caspar Bergstrøm.

Desuden får kommunen en unik integration mellem lønsystemet og kommunens ESDH-løsning, der sikrer et optimeret flow af ansættelsesprocessen, herunder dannelse af ansættelsesbreve og automatisk arkivering i personalesagen.