22. november 2016

Hvad betyder lukningen af den gamle C5 for dig?

Microsoft har lukket for videreudviklingen af den gamle C5. Det går ud over de mange printvirksomheder, som i dag har en it-løsning baseret på netop C5. Derfor er det værd at overveje, hvilke alternativer der er på markedet, hvis du vil fremtidssikre din virksomheds it-løsning.

Microsoft har officielt lukket for videreudviklingen af den gamle C5-platform. Beslutningen er truffet, da teknologien, som platformen bygger på, ikke længere er tidssvarende. Nedlæggelsen vil især gå ud over de mange printvirksomheder, som i dag bruger en løsning baseret på netop C5.

Vil du fremtidssikre dine it-systemer, er det derfor et godt tidspunkt til at se på alternativer. Microsoft anbefaler Dynamics NAV, som også EG's løsning PrintVis er baseret på.

Netop nu kan du gratis opgradere din C5 Software til en Dynamics NAV-løsning med samme antal licenser uden meromkostninger, hvis du har et opdateringsabonnement. Du slipper altså for ekstra omkostninger, når du skifter platform, og behøver kun at tilkøbe PrintVis-løsningen.

Læs mere om, hvordan du får en fremtidssikret platform til printvirksomheder.

Brugervenlighed i fokus

I løbet af de sidste år er NAV-platformen med sit øgede fokus på brugergrænsefladen blevet meget mere tilgængelig for den almindelige bruger, og den er i dag langt foran C5-platformen, hvad brugervenlighed angår.

Med en ny, rollebaseret tilgang og muligheden for at tilgå systemet via alle browsere på tablets, smartphones og Apple-enheder er Dynamics NAV i dag den ideelle platform til små og mellemstore virksomheder, der ønsker en fremtidssikret platform, som gør det let og hurtigt at overskue forretningen.

Totalløsning fra EG

PrintVis har i mange år været branchens bredeste løsning. EG tilbyder en totalløsning, som tager hånd om hele processen fra bestilling, til ordren er afsendt, og pengene er i kassen.