22. november 2016

Digital Kommune: Silkeborg Data samler kræfterne i Aarhus

Silkeborg Data vil trods navnet fremover ligge i Aarhus, idet virksomheden flytter til EG's Aarhus-kontor.

"Flytningen er en logisk konsekvens af, at EG sidste år købte Silkeborg Data. Ved at samle vores aktiviteter får vi skabt et moderne kraftcenter i Jyllands hovedstad, hvorfra vi kan betjene vores kunder nemmere og med færre omkostninger," forklarer CEO, Johnny Iversen, Silkeborg Data.

Beslutningen indebærer, at de 155 medarbejdere, der i dag arbejder på Kastaniehøjvej i Silkeborg fremover skal møde på arbejde hos EG på Dusager 25, 8200 Aarhus N, som ligger bare 48 kilometer længere mod øst.

Udnytte synergieffekter
Formålet med at samle aktiviteter i nye tidssvarende lokaler i Aarhus er at sikre såvel eksisterende som nye kunder de mest optimale løsninger inden for løn-, HR- og vagtplansystemer.

"I Aarhus bliver vi samlet set mange flere kolleger samme sted, og på den måde kan vi hele tiden sammensætte de mest optimale teams med de bedst mulige vilkår til en opgave. Det bliver en fordel både for vores dygtige medarbejdere og for vores kunder, der vil drage stor nytte af, at flere kan mere i forhold til support, udvikling og drift af vores løsninger. Samtidig giver den nye placering os bedre muligheder for at fastholde og tiltrække unge it-talenter, så vi hele tiden er på forkant med den nyeste viden om de tekniske muligheder", siger CEO, Johnny Iversen, Silkeborg Data.

Flytningen vil ske ultimo 2016.

Om EG
EG udvikler og leverer digitale løsninger og services til en lang række danske kommuner og fire ud af fem danske regioner. Silkeborg Data blev opkøbt af EG A/S i september 2015.

EG's position som en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder er bygget på en tæt relation til vores kunder, brancheviden og solide it-kompetencer.

Gennem dyb brancheindsigt og den årelange erfaring fra samarbejdet med blandt andet kommuner, regioner og en række private virksomheder, baserer EG sine løsninger på best practice-processer inden for de brancher, hvor vi har en stærk markedsposition.