22. november 2016

​40 it-talenter får gratis billet til Tinderbox - og måske job

Skarpe talenter til IT-branchen kan være svære at finde, især uden for hovedstadsområdet.

Derfor tager EG sammen med en række IT-virksomheder et usædvanligt initiativ.

I forbindelse med årets Tinderbox-festival i Odense afholdes en særlig talentcamp for 40 udvalgte studerende. På den måde kan talenterne både komme gratis til koncert og måske gå hjem med kontrakt på deres første udviklerjob i lommen.

"Formålet med campen, Techtalent jobcamp, er at få etableret en indledende kontakt til en konkret jobaftale, at skabe relationer til fagmiljøerne på de involverede uddannelsesinstitutioner, at skabe synlighed omkring jeres virksomheder og sidst - men ikke mindst - at give alle deltagerne en god oplevelse i uformelle rammer, som de deler med andre", forklarer IT Development Manager, Steffen Rugtved, EG Citizen Solutions.

Jobcamp og VIP-billet
Eventen foregår torsdag den 23. juni 2016, hvor der er meldt totalt udsolgt til festivalen. De udvalgte studerende får derfor gratis VIP billetter til Tinderbox festival i Odense – og kan måske endda gå derfra med et job.

"Det kan lyde poppet at lokke med festivalbilletter og gratis transport. Men virkeligheden er, at vi som it-virksomhed med afdelinger uden for hovedstadsområdet er nødt til at gøre noget særligt for at tiltrække de bedste og dygtigste talenter til de både spændende og udfordrende arbejdspladser,  vi kan tilbyde", siger IT Development Manager", Steffen Rugtved, EG Citizen Solutions.

Unge talenter i målgruppen
Målgruppen for kampagnen er først og fremmest studerende fra Syddansk Universitet, IT Universitetet og Danmarks Tekniske Universitet.
Men talenter fra alle relevante it-uddannelser er velkomne til at søge om at deltage på campen. 

Ansøgning sker på Technology Denmarks hjemmeside.