23. november 2016

Windows 10 – sådan forholder du dig

Hvordan skal du forholde dig?
Hos EG Byg & Installation vil vi i første omgang ikke anbefale, at du opgraderer din nuværende pc til Windows 10. Vores anbefaling er i stedet, at du bliver på den version af Windows, som er købt til den pågældende pc.


Udfordringer ved en opgradering til Windows 10
Hvis du alligevel vælger at benytte dig af tilbuddet fra Microsoft, skal du være opmærksom på, at det kan skabe problemer med de forskellige ting, du bruger på kontoret sammen med din pc, fx ældre printere. Vi har oplevet, at disse tilkoblinger kan fejle efter en opdatering til Windows 10.

Her har vi samlet forskellige gode råd fra Microsoft


Opgradering på eget ansvar
Du skal endvidere være opmærksom på, at en eventuel opgradering til Windows 10 sker på eget ansvar. Vi vil naturligvis gerne hjælpe, hvis der skulle blive udfordringer efter opdateringen, men i disse tilfælde vil support være mod betaling. Samtidig vil vi understrege, at vi desværre ikke kan garantere, at vi har ressourcer til at hjælpe, lige nøjagtig på det tidspunkt der passer i jeres kalender, når det kommer til support vedrørende en opgradering til Windows 10.


Undgå automatisk opdatering fra Microsoft
Da Microsoft i mange tilfælde er begyndt at opdatere styresystemet automatisk, vil det ofte ikke være nok at forsøge at annullere den kommende opdatering. Hvis du ønsker at kontrollere den automatiske opgradering til Windows 10, er det muligt at hente et program, som netop slår opgradering til Windows 10 fra. Vi anbefaler, at du kører dette program, hvis du ikke allerede har fået Windows 10 installeret på din pc. Har du allerede det, vil dette program ikke fungere. 

Læs mere i denne vejledning


Virker EG Visual og Centri på Windows 10?
EG Visual og Centri kan godt køre på Windows 10. Det er i integrationen til andre produkter og rapport, at der kan opstå problemer.