22. november 2016

Digital Forsyning: Ny Vice President for EG Utility

Navnenyt: Den 1. juli 2016 tiltræder Allan Jepsen som Vice President for EG Utility med skandinavisk hovedsæde i Aalborg.

Den 45-årige Allan Jepsen afløser Johnny Iversen, der nu kan hellige sig jobbet som CEO i Silkeborg Data, som EG A/S opkøbte i september 2015.

En af hans første store opgaver bliver at samle og koordinere EG's aktiviteter inden for forsyningsbranchen i Skandinavien, hvor koncernen blandt andet leverer løsningerne Xellent, Zynergy og CST til kunder i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

"Jeg ser frem til at starte i min nye stilling og blive en del af det meget ambitiøse team, der skal gøre EG til forsyningsbranchens mest værdifulde samarbejdspartner,"siger Allan Jepsen.

Her spiller den kommende version af EG's løsning til forsyningsbranchen Xellent baseret på Microsoft Dynamics AX 2012 R3 en vigtig rolle. Løsningen er kernen i EG's fremtidssikrede og fleksible forsyningsløsning, som vil få stor betydning på det skandinaviske forsyningsmarked, hvor vilkårene er under hastig forvandling på grund af blandt andet nye teknologiske muligheder, liberalisering af markedet, øget konkurrence og fusioner.

"Xellent-løsningssuiten digitaliserer og strømliner alle de profitskabende led i værdikæden – lige fra håndtering af de rå målerdata og fakturering af forbrugeren til analyse af handler og kvalificering af marketingindsatsen. Derfor er løsningen meget interessant for forsyningsselskaberne, ikke alene i Danmark, men i hele Norden,"siger Allan Jepsen.

"Jeg vil derfor gøre mit til at hjælpe forsyningsselskaberne med at blive både mere forbrugerorienterede og mere konkurrencedygtige. 

Det gør vi blandt andet ved fortsat at levere stabile og fremtidssikrede it-løsninger til forsyningsmarkedet baseret på brancheviden og 30 års erfaring, hvilket hjælper forsyningsselskaberne med at differentiere sig på et marked med øget konkurrence gennem nye brugervenlige løsninger, der sætter forbrugeren i centrum", fortsætter Allan Jepsen. Han glæder sig til at komme ud og møde både eksisterende og potentielle nye kunder.

EG Utility er en førende leverandør af afregningsløsninger til forsyningsbranchen i Skandinavien med ca. 105 medarbejdere fordelt på seks lokationer i de nordiske lande.

Allan Jepsen kommer fra en stilling som VP hos KMD, hvor han har været ansvarlig for resultatet på beskæftigelsesområdet samt salg af ydelser og systemer til landets kommuner. Derudover har Allan Jepsen mere end 10 års erfaring som direktør hos Fujitsu Danmark med ansvar for applikationsløsninger til både den offentlige og den private sektor i Danmark og Norden.

Til daglig bor Allan Jepsen i Skanderborg sammen med sin hustru og to børn.