02. juni 2016

Digital Kommune: Domænespecialist forstærker EG's EOJ-team

EG har ansat den 41-årige sagsbehandler Helene Damholdt Rasmussen som domæne-specialist til virksomhedens satsning på en ny EOJ-løsning.

Helene har 18 års erfaring fra ældre-omsorgsområdet, fra praksisnære stillinger lige fra social- og sundhedsassistent til rehabiliteringsleder i Odense Kommune. Men hun har også som visitator arbejdet tværfagligt med demenskoordinatorer, terapeuter og sygeplejen i forbindelse med pleje og rehabilitering, dagcentertilbud, bestilling af hjælpemidler, sygeplejemæssige opgaver og meget andet.

Seneste har Helene arbejdet som sygedagpengesagsbehandler i Faaborg-Midtfyn Kommune.

"Helene er en klar gevinst for vores EOJ-team. Hun er dygtig og vellidt af sine kolleger i det offentlige, hvor hun har arbejdet med mange komplekse sager og samtidig er god til at sætte sig ind i den ofte komplicerede lovgivning", siger projektleder Martin Lindhardt Hansen, EG Team Online.

Indgår i EOJ-ekspertteam
Helene Damholdt skal sammen med et ekspertteam udvikle EG's bud på en ny EOJ-løsning til ældre- og omsorgsområdet.

EG's datadrevne løsning bygger på dyb domænekendskab og understøtter de relevante faggruppers faglighed, uanset om de arbejder med Fællessprog III, Voksenudredningsmetoden eller en helt tredje kvalitetsmodel.

"EG's løsning skal gøre hverdagen mere enkel for alle de forskellige medarbejdergrupper, der samarbejder for at skabe bedre ældreliv. Det gælder visitator, der hurtigt skal vurdere en borgers behov for ekstra hjemmehjælp, det gælder SOSU-assistenten, der på et øjeblik skal kvittere for udlevering af livsvigtig medicin, eller borgeren, der direkte fra sin tablet kan vælge mellem dagens suppe eller frikadeller til frokost. Derfor er det vigtigt, at teamet også rummer fageksperter, der kender fagområdet til fingerspidserne", siger projektleder, Martin Lindhardt Hansen, EG.

EG's EOJ-løsning samarbejder med og bygger på KOMBIT's EG DHUV inCorp-løsning samt EG's egen DUBU-lignende løsning til børn og unge-området.
Løsningen er klar til at blive taget i brug af kommunerne medio 2017.

EG vil være kommuner og regioners mest værdifulde samarbejdspartner omkring deres digitale services og løsninger og derved bidrage til at styrke den offentlige velfærd.

Helene Damholdt Rasmussen tiltræder den 1. juli 2016.