25. februar 2016

EG Clinea er TAS-certificeret som det første lægesystem

I henhold til sundhedsloven har det fra den 15. november 2015 været lovpligtigt for læger at ansøge om individuelle medicintilskud elektronisk. Som det første lægesystem på markedet er EG Clinea nu TAS-certificeret (TAS = tilskudsansøgning).

EG Clinea er som det første lægesystem på markedet nu TAS-certificeret (TAS = tilskudsansøgning).

Lægemiddelstyrelsen og Trifork er meget positive og yderst tilfredse med den løsning, som er udviklet i EG Clinea.

I henhold til sundhedsloven har det fra den 15. november 2015 været lovpligtigt for læger at ansøge om individuelle medicintilskud elektronisk.

På den baggrund har vi i EG Clinea oprettet direkte integration til TAS fra medicinmodulet, så brugeren nemt kan oprette ansøgninger uden at skulle logge på FMK-online. Med integrationen følger også automatisk udfyldning af informationer om patient og præparat.

I medicinmodulet i EG Clinea er der mulighed for at se patientens ansøgninger og status på disse. I "Opfølgning" kan brugeren endvidere se status på de ansøgninger, der er oprettet på tværs af patienterne. Det letter arbejdet med at holde styr på klinikkens ansøgninger.

TAS bliver frigivet i forbindelse med 16.1-releasen og vil snarest muligt være til rådighed for alle, der anvender medicinmodulet – uden merpris.