13. december 2016

Odense Kommune: Fortsætter med løn- og vagtplansystem fra EG Silkeborg Data

I skarp konkurrence på både pris og funktionalitet har Odense Kommune valgt EG Silkeborg Data som leverandør af kommunens løn- og vagtplansystem frem til 2024.

Det betyder, at kommunens medarbejdere fortsat vil få lagt deres vagtplaner hos og få deres lønsedler fra Danmarks største leverandør af løn- og vagtplansystemer til det offentlige.

Odense Kommune har 20.000 lønudbetalinger inkl. pensioner pr. måned, og det afgørende for valget af leverandør har for kommunen været følgende:

"For Odense Kommune handler det først og fremmest om kvalitet og funktionalitet i løsningen. Det vil kunne forbedre kommunens effektivitet i de personaleadministrative og lønøkonomiske funktioner, samtidig med at det også bliver billigere, og det vil give en bedre understøttelse af kommunens kerneopgaver og dermed i sidste ende bidrage til en bedre service for borgerne", siger chef for HR og personale Mads Bjerrisgaard Bundesen.

Glad for fortsat samarbejde

For EG Silkeborg Data er det både en stor glæde og en grund til stolthed, at Odense Kommune har valgt at fortsætte samarbejdet:

"Vi er både glade og stolte over aftalen med Odense Kommune. Vi er glade, fordi kommunen qua sin størrelse jo er en stor og spændende kunde, der betyder meget for os som leverandør, men vi er også stolte, fordi vi vandt på kvalitet og viljen til at samarbejde frem for pris.

Som nuværende leverandør er det jo en stor anerkendelse af EG Silkeborg Data som samarbejdspartner og ikke mindst af kvaliteten og opgaveunderstøttelsen i vores kørende løsninger. Vi ser derfor frem til et fortsat tæt samarbejde med kommunen i en årrække, hvilket giver mulighed for sammen at tænke både langsigtet og innovativt", siger direktør Johnny Iversen, EG Silkeborg Data.

Den nye kontrakt, som er resultatet af et udbud med forhandling, løber i seks år fra 1. januar 2018 med mulighed for forlængelse i fire gange 12 måneder.

Om EG

EG udvikler og leverer digitale løsninger og services til en lang række danske kommuner og fire ud af de fem danske regioner.

EG leverer via EG Silkeborg Data A/S løn- og personalesystemer til 27 kommuner og fire regioner, der tilsammen udsender mere end 500.000 lønsedler til deres ansatte hver måned.

EG's position som en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder er bygget på en tæt relation til vores kunder, brancheviden og solide it-kompetencer.

Gennem indgående brancheindsigt og den årelange erfaring fra samarbejdet med blandt andet kommuner, regioner og en række private virksomheder baserer EG sine løsninger på best practice-processer inden for de brancher, hvor vi har en stærk markedsposition.

Yderligere oplysninger

EG Silkeborg Data – Johnny Iversen,CEO: +45 2088 7366

Odense Kommune – Mads Bjerrisgaard Bundesen, chef for HR og personale: +45 5133 5434