01. december 2016

Få 75 % rabat, når du opgraderer IBM Cognos TM1

Bruger din virksomhed IBM Cognos TM1? Så sparer du nu 75 %, når du tilkøber den nye brugergrænseflade Workspace inden den 31. december 2016.

Sidste år lancerede IBM Planning Analytics-platformen, som er den nyeste version af IBM Cognos TM1. Nu lanceres så den opgraderede brugergrænseflade Workspace som add-on-licens til TM1 on-premises.

Samtidig med annonceringen har IBM meldt ud, at nuværende Cognos TM1-kunder indtil den 31. december 2016 kan købe Planning Analytics Local med 75 % rabat.

Derfor kan det være et rigtig godt tidspunkt for dig at overveje, om du skal opgradere. I den forbindelse afholdt vi i november et webinar om netop IBM Planning Analytics Local, som du nu kan downloade.

Bedre Excel-integration og øget brugervenlighed
IBM Planning Analytics Locals nye brugergrænseflade er udviklet til at gøre det nemmere for slutbrugeren at arbejde og skabe værdi med avanceret dataanalyse. Blandt andet har integrationen til Excel fået en overhaling, så det nu bliver endnu nemmere at kombinere de to værktøjer.

Generelt har IBM med Planning Analytics skabt en mere brugervenlig oplevelse, som forbedrer systemets ydeevne og udvider funktionaliteten.

Du kan få en detaljeret gennemgang af nyhederne ved at se vores webinar eller kontakte os for at høre mere og sikre, at du kan tilkøbe den nye brugergrænseflade til Cognos TM1 med rabat.

Kontakt:
Mads Rasmussen, Manager, EG Digital Management & Sales
maras@eg.dk / +45 7260 2282