14. december 2016

Data er nu sikrest i skyen

De fleste er enige i, at softwareløsninger og hosting i skyen har åbenlyse fordele sammenlignet med lokale løsninger. Cloudmodellen er fleksibel i drift og er nem at skalere. Nu bliver skyen imidlertid også blåstemplet som det sikreste sted for dine data ifølge en verdensomspændende sikkerhedsrapport fra konsulentfirmaet PwC.

Rapporten "The Global State of Information Security Survey 2017" bygger på interviews med 10.000 topledere og it- og sikkerhedschefer fra hele verden og viser, at 63 % benytter skyen til it-opgaver. Samtidig viser rapporten, at verdens virksomheder udviser en nærmest "eksplosiv" interesse for cloudmodellen på mere forretningskritiske områder som eksempelvis økonomi og HR. Rapporten fra PwC viser især to tendenser, der taler for, at du skal søge mod skyen, hvis du vil opnå den bedste sikkerhed for din virksomheds data:

Hurtigere og effektivt forsvar mod it-trusler

Cloudarkitekturen gør det muligt at væbne sig mod trusler, så snart de opstår. Sagt lidt firkantet får cloudsystemet kendskab til en bredere variation af interne og eksterne sikkerhedsrisici, og forsvaret bliver blot stærkere for hvert angreb – til gavn for alle brugere af systemet. Denne dynamik gør den cloudbaserede teknologi i stand at identificere trusler og reagere hurtigere på dem ved hjælp af forskellige strategier.

Relevant viden om systemets interesserenter

Den cloudbaserede teknologi indsamler også et detaljeret overblik over systemets brugere. Dermed kan du få adgang til nyttige informationer om brugeroplevelsen, der kan bruges aktivt til at forbedre systemet. Du kan også bruge indsigten til at optimere marketing, kundeservice eller logistik.

Du kan læse den samlede PwC-rapport her:

http://www.pwc.com/gx/en/information-security-survey/assets/gsiss-report-cybersecurity-privacy-safeguards.pdf

Få tid til det vigtige med it-infrastruktur i skyen

Til bolig- og ejendomsadministration:

EG Strato Online er en løsning, hvor EG hoster EG Strato 3.50 for din virksomhed. Du undgår at bekymre dig om it-sikkerhed og investering i servere, og du har altid adgang til EG Strato fra internettet. Samtidig har du adgang til de nyeste Office produkter og opgraderinger.

Til advokater, jurister og sagsbehandlere:

EG Cloud og Hosting sparer dig for mange opgaver og kan skaleres og tilpasses behovet i din virksomhed. Du undgår bekymringer om sikkerhedsrutiner, og ud over hosting af din infrastruktur tilbyder vi konceptet AdvoPro SaaS, der indeholder drift af AdvoPro Advokatløsning og Service- og hotlineaftaler på løsningen. Som noget nyt kan vi nu tilbyde, at Office 365 inkluderes i stedet for standard MS Office-pakken. EG Cloud og Hosting er certificeret af BFIH og lever op til de gældende krav vedrørende bl.a. revisionserklæring.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for hosting i skyen. Du kan også læse mere her:

https://eg.dk/private-virksomheder/infrastruktur-services/hostet-infrastruktur/