22. november 2016

Ny løsning giver luft i budgettet til bygningsdrift

Nu kan der være store besparelser at hente på drift og planlægning for EG Boligs kunder. Et nyt samarbejde med NTI CADcenter giver adgang til en moderne løsning til bygningsdrift, der samtidig sikrer, at boligforeninger i fremtiden kan leve op til de voksende digitaliseringskrav til offentligt og alment byggeri.

Den nye løsning gør det muligt for den enkelte boligadministration at langtidsplanlægge på baggrund af solid forankret viden og et bedre overblik. Og det er netop gennem systematisk og korrekt ressourceplanlægning, at EG Boligs kunder kan spare mange penge på bygningsdrift, eller såkaldt Facility Management.

Boligforeninger opererer i en omskiftelig verden, og den øgede digitalisering medfører blandt andet, at der løbende opstår nye krav inden for loven om offentligt og alment byggeri, som boligforeningerne er underlagt. Det gælder eksempelvis den nye IKT bekendtgørelse eller krav om 3D bygningsmodeller og digitale vedligeholdelsesdata.

EG Bolig har derfor brugt det seneste års tid på at afsøge markedet for et Facility Management system, der kan løfte opgaven og samtidig leve op til de høje krav, som EG stiller til såvel systemer som samarbejdspartnere.

"Det er er en vigtig brik i EG Boligs strategi, at vi hele tiden udbygger vores løsninger med integrationer til samarbejdspartnere, hvor det giver mening. Vi tilfører værdi, når boligorganisationens processer og arbejdsgange bliver mere effektive, og data ikke skal tastes flere gange, og samtidig kan boligorganisationen yde kunderne en bedre service," siger direktør i EG Bolig Kim Ø. Christensen.

Efter grundig gennemgang af alternativerne faldt valget entydigt på Mdoc FM fra leverandøren NTI CADcenter, fordi det med stor overbevisning er det system, som tilbyder den største værdi for kunderne. EG Bolig har længe haft en tæt dialog med NTI CADcenter, og med den nye aftale ser begge parter nu frem til et spændende samarbejde.

"Det er afgørende for os, at Mdoc FM er det førende system inden for Facility Management og drift og vedligehold i bred forstand. Oveni det lægger vi særlig vægt på, at vi nu kan tilbyde et system, der er tilgængeligt og fremtidssikret," lyder det fra Mikkel Laurberg, salgschef for Mdoc FM hos NTI CADcenter.

 
Fakta:

  • Mdoc FM er navnet på den D&V løsning, som er udviklet af NTI CADcenter
  • Det er et tæt parløb mellem EG Bolig og NTI CADcenter, der nu kulminerer med det nye samarbejde om løsningen til boligorganisationer


For yderligere information, kontakt:
Kim Ø. Christensen, Direktør, EG Bolig
Tlf.: +45 2073 9800 | E-mail: kioch@eg.dk

Mikkel Laurberg, salgschef, NTI CADcenter
Tlf.: +45 2616 6663 | E-mail: mla@nti.dk

For koordination af interviews og billeder, kontakt:
Stefan Timmermann| Kommunikationskonsulent, EG A/S
Tlf.: +45 7220 7612 | E-mail: stefan.timmermann@eg.dk