22. november 2016

Store gevinster ved centralisering og automatisering af bankforretning gennem nyt partnerskab

SK Global Software, en af verdens førende leverandører af Treasury & Bankautomatiserings-løsninger, har indgået en partneraftale med EG. Sammen vil vi levere løsninger som optimerer virksomheders indsigt i, og håndtering af, især internationale finansielle transaktioner. Samarbejdsaftalen er kommet i stand kort efter SK Global's indtræden på det Danske og Europæiske marked.

EG er en af Skandinaviens førende it-servicesvirksomheder. Med hovedkvarter i Danmark, dækker EG også Norge og Sverige med mere end 1.800 ansatte, og er med kraftig vækst ved at etablere sig som en af Europas mest anerkendte Dynamics AX konsulentvirksomheder. Med ekspertise inden for områder som produktion, byggeri, detailhandel og forsyning, for blot at nævne nogle få – ser EG et stort potentiale i at levere SK Global's eBanking-løsning til nogle af sine største kunder.

"Vi så potentialet i SK Global’s løsning meget hurtigt. Deres løsninger gør det muligt for os at tilbyde vores kunder endnu mere værdi. Muligheden for at centralisere og automatisere alle finansielle transaktioner og bankforretninger på tværs af alle virksomhedens underselskaber og lokationer er af enorm værdi for vores kunder – særligt for de kunder som opererer i flere lande og med mange transaktioner. Vi ser et rigtig godt fit især til vores helt store kunder.", siger Uffe Pallesen, Sales Manager, Enterprise Clients, EG A/S

Det officielle partnerskab kommer som en naturlig forlængelse af et samarbejde som startede i slutningen af 2014. Her valgte den første af EG’s kunder SK Global’s eBanking-løsning, og selvsamme kunde er allerede "live" på løsningen, og er meget tilfreds med de opnåede gevinster.

"Vores partnerskab med EG er utroligt vigtigt for os. EG er en virkelig stærk AX-partner i Europa, og særligt i Skandinavien. Med EG’s stærke omdømme og størrelse ser vi det her som et kvalitetsstempel af vores løsninger. Det understøtter vores egen tro på, at vi tilfører exceptionel værdi til både AX-partnere og kunder, som ønsker at optimere håndteringen af finansielle transaktioner", fortæller Jonas Andersen, Direktør for Europa, SK Global.

Med denne aftale fortsætter SK Global den aggressive vækstplan for Europa, med det det klare mål at tilbyde Treasury & Bank-ekspertise med Dynamics AX-organisationer i hele regionen.

Microsoft Dynamics AX-brugere og -partnere kan lære mere om SK Global og eBanking-løsningen ved den nært forestående Convergence EMEA-konference i Barcelona, den 30. november – den 3. december. Her vil SK Global som sponsor være at finde ved stand 126.

Om SK Global

SK Global er et amerikansk software udviklingsfirma dedikeret til at levere værdifulde tillægsløsninger til Microsoft Dynamics. SK Global er især kendt på globalt plan for eBanking-løsningen som leveres til Dynamics AX og Dynamics SL, som tæller over 1.400 kunder på løsningen i dag. Vi arbejder stenhårdt på at levere kvalitetsløsninger, og tror på at tætte langsigtede partnerskaber, både med Dynamics-brugere og partnere, er vejen frem. Vi har i den forbindelse udmærket os ved at vinde den ærefulde "Presidents Club" award hele 11 år i streg - en pris som gives til de top 5% performende Dynamics partnere, af Microsoft. Det er vi stolte af, men det er også en forpligtigelse som vi agter at videreføre.