22. november 2016

EG nomineret som årets Innovations Partner af Microsoft

Igen i år er EG fremme i feltet, når årets Microsoft Partner Award uddeles torsdag d. 5. november. Det nyskabende EG Business Care har kastet en nominering som årets Innovations Partner af sig. Samtidig er EG for andet år i træk nomineret som årets ERP Enterprise Partner - AX.

Hvert år udvælger Microsoft modtageren af deres Partner Awards blandt den absolutte top af Danmarks Microsoft-partnere. I 2013 og 2014 fik EG prisen som Årets Vertikaliserings Partner. I 2015 er virksomheden blandt andet nomineret til prisen som Årets Innovations Partner.

Proaktiv problemknuser

Nomineringen sker på baggrund af det nyskabende EG Business Care, en samling af services som monitorerer, opsamler og analyserer aktiviteter i virksomhedens Dynamics AX system. EG Business Care sikrer proaktivt, at man opdager og undgår problemer med performance, tilgængelighed og kapacitet.

"EG Business Care er et værktøj, som viser virksomhederne, præcis hvor skoen trykker. Det giver overblik over, hvilke dele i it-infrastrukturen der halter, og hvor der skal sættes ind for at fikse problemet. Samtidig giver det historiske tilbageblik over udviklinger og trends i it-anvendelsen mulighed for at gå til problemets kerne og undgå midlertidige lappeløsninger," forklarer Jesper T. Harrishøj, VP, Sales, EG Managed Services.

To gange to nomineringer

Ud over at være nomineret som årets Innovations Partner, er EG også med i opløbet om prisen som årets ERP Enterprise Partner – AX. Det er en gentagelse af nomineringen fra sidste år i samme kategori, som også betyder, at EG for andet år i træk er nomineret i to kategorier.

"At blive nomineret til to Microsoft Partner Awards for andet år i træk er en blåstempling af det arbejde, som vores engagerede medarbejdere lægger for dagen. Det viser, at vores indsats bærer frugt, og at det bliver bemærket i markedet," siger Jesper T. Harrishøj.

Nomineringen sker i samme år, som EG er blevet udnævnt til Microsoft Inner Circle på skandinavisk niveau. Dermed har EG endnu engang cementeret sin status som Skandinaviens stærkeste Microsoft Dynamics Partner.