Det fulde overblik

Nærvær og professionalisme med EG Clinea - landets førende lægesystem.

EG Clinea kliniksystem håndterer alle klinikkens lægefaglige og administrative opgaver overskueligt, enkelt og effektivt.

Læs mere her på siden

Vælg dit speciale

Almen praksis

Vis mere

Almen praksis

Med EG Clinea i din almene praksis er du sikret et brugervenligt og let overskueligt lægesystem, der hjælper med at minimere administrationstiden og lette hverdagen.

Læs mere om EG Clinea til din almene praksis

Øjenlæger

Vis mere

Øjenlæger

EG Clinea øjenlægespecialet er et skræddersyet speciallægesystem udviklet til og sammen med øjenlæger, instrumentleverandører og brancheorganisationer.

Se vores løsning til øjenlægespecialet

Øre-næse-hals-læger

Vis mere

Øre-næse-hals-læger

EG Clinea er i dag Danmarks største ØNH-lægesystem, og det forpligter! Vi arbejder derfor ud fra et erklæret mål om at være i front og tilbyde markedets bedste speciallægesystem.

Se vores løsning til ØNH-læger

Øvrige specialer

Vis mere

Øvrige specialer

EG Clinea er et skræddersyet lægesystem udviklet i samarbejde med instrumentleverandører, de forskellige specialers brancheorganisationer og praktiserende speciallæger.

Se vores løsning til øvrige specialer

Sygehuse

Vis mere

Sygehuse

Ud over at være førende leverandør til praktiserende læger leverer EG Healthcare også unikt tilpassede løsninger til en række sygehusafdelinger.

Se mere om mulighederne for sygehusafdelinger

Specialløsninger

Vis mere

Specialløsninger

Specialløsning til Røde Kors

I august 2015 kunne EG Healthcare fejre 10-års jubilæum med Dansk Røde Kors. EG Healthcare leverer patientjournalsystem til DRK's asylcentre samt de kommunale centre rundt i hele landet. Kundeforholdet har igennem de 10 år vokset sig stort og tegner også fremover til at blive rigtig spændende med mange nye tiltag.

 

Vagtlægesystem

EG Healthcare leverer også løsningen til størstedelen af det danske vagtlægesystem - eneste undtagelse er Region Hovedstaden.

 

Ring til EG Healthcare for yderligere informationer om en specialløsning

Kunderne siger...

 • Læge Palle Taarnhøj

  Når lægesystemet virker, er lægen fri for at fokusere på computeren. Så er der mere tid til patienten. For Palle Taarnhøj har EG Clinea betydet, at blandt andet journalføring og receptudskrivning er blevet en nem og intuitiv del af konsultationen.

 • Behandlerhuset Dokken i Thisted

  Skift fra MedWin til EG Clinea var en succes.

 • Øre-næse-hals-læge i Bagsværd

  Jacob Fisker, øre-næse-hals-læge i Bagsværd, er kommet hurtigt i gang med EG Clinea.

 • Bf-medic

  Når man driver tre lægeklinikker, er det vigtigt at have styr på alle typer af klienter og patienter. Og der skal være nem adgang til brugerflade og god support og service.

 • Lægerne Winge & Stausholm

  Før Peter Winge kalder sine patienter ind til konsultation, bruger han EG Clineas oversigtsbillede. Det giver ham en fornemmelse af, hvad der er aktuelt for den pågældende patient.

Hvad vi også kan hjælpe med?

EG Healthcare er meget mere end en traditionel it-leverandør. Vi ser i langt højere grad os selv som rådgivere, bindeled til leverandører og koordinatorer ift. den samlede leverance.

 • Hardware
 • Drift
 • Service
 • Hjemmesider
Tilbage
Frem

Lad EG Healthcare stå for klinikkens hardware

EG Healthcare kan være totalleverandør til din klinik. Har du brug for nye arbejdsstationer, skærme, printere og meget mere, står vi altid klar med et fordelagtigt oplæg på hele leverancen.

Uanet klinikkens ønsker og behov, kan EG Healthcare være totalleverandør af kvalitets udstyr i stort set enhver afskygning.

Eksempler på udstyr:

Kontakt os for at høre om mulighederne
Jeg har valgt den fulde pakke og fået alt leveret og klaret af EG - lige fra lækre hvide skærme med matchende hvide mus og tastaturer, til server, nødstrøm, telefonanlæg, mini-pc'er - og kunne ikke være mere tilfreds. Jacob Fisker, ØNH-læge, Bagsværd

Driftsmuligheder

EG Clinea-programmet kan enten driftes lokalt på jeres egen server, eller vi kan klare det for jer med hosting på EG online-fjernservermiljø.

 

Server i klinikken eller hos EG Healthcare?

For mange er det en lettelse i hverdagen, at vi også kan hjælpe med hosting og drift af den samlede it-løsning.

Hos EG Healthcare tilbyder vi fleksible driftsløsninger. Du kan vælge at lægge al drift hos os, eller få hjælp til udvalgte områder.

Uanset, hvad du foretrækker, finder vi den bedste løsning for netop din klinik. Et godt sted at starte overvejelserne er med spørgsmålet om, hvorvidt din løsning skal stå fysisk hos EG eller hjemme hos jer selv i klinikken.

Kontakt os for at høre om mulighederne
Server i klinkken eller hos EG Healthcare

Serviceaftaler hos EG

Læg de mest basale serviceopgaver hos EG Healthcare, eller lad os tage hånd om det hele og varetage hele klinikkens it-drift.

 

Vælg serviceaftale efter behov

EG Clinea-systemet er bygget op omkring serviceaftaler. Enkelte aftaler er obligatoriske, herunder vores programabonnement og opkobling til SDN.Derudover tilbyder vi optionelle serviceaftaler, hvor vi i større eller mindre grad tager hånd om klinikkens daglige drift.

 

EG Clinea Basis-service – et grundlæggende sikkerhedsnet i klinikken

Basis-aftalerne er for dig, som gerne vil have et godt sikkerhedsnet i klinikken, men som ikke har noget imod at varetage nogle af serviceopgaverne selv og derved spare lidt driftsøkonomi.

 

EG Clinea Premium-service – vi tager os af det hele, kort og godt!

Premium-aftalerne er for dig, der vil have fuld fokus på én eneste ting – dine patienter. EG tager sig af klinikkens it-drift.

Læs meget mere om vores serviceaftaler her
Overgangen gik glat. Mens vi var på kursus, blev vores pc'er skiftet ud og EG Clinea-programmet installeret. Efter mindre end en uge var vi oppe i normalt arbejdstempo. Efter to uger arbejdede vi hurtigere og mere effektivt end før. Mireille Lacroix, praktiserende læge, Lægerne i Skårup Klinik

Klinikkens ansigt udadtil

Få hjælp til at give et professionelt og tillidsvækkende indtryk af klinikken med en enkel og brugervenlig hjemmeside.

 

Overskuelig og responsiv hjemmesideløsning

Vores hjemmesideløsninger er alle i responsivt design – dvs. at siden tilretter sig, alt efter om du ser den fra en pc, en tablet eller en mobil. Og lige så vigtigt: den har en enkel og let tilgængelig brugerflade, så I selv løbende kan opdatere og tilføje ting til siden.

Vi tilbyder tre grundskabeloner for hjemmesidedesign – med fire forskellige farvetemaer; grå, rød, blå og grøn. Du kan se eksempler på skabeloner og farvetemaer her:

Hjemmesidedesign 1
Hjemmesidedesign 2
Hjemmesidedesign 3

 

Læs betingelserne for bestilling af ny hjemmeside 

 

Bestil ny hjemmeside

Hjemmeside fra EG Healthcare
 • Akkreditering med EG Clinea

  I løbet af foråret vil lægesystemet EG Clinea automatisk kunne følge op på lægens henvisninger til parakliniske undersøgelser på billeddiagnostiske afdelinger. Her vil det blandt andet blive muligt at overvåge, om en patient er udeblevet fra aftalen og bør henvises igen.

 • 5 dårlige sikkerhedsvaner

  It-sikkerhed handler om løbende opfølgning og gode adfærdsregler. Her er 5 dårlige vaner, du bør kvitte hurtigst muligt for at undgå hul i din it-sikkerhed.

 • Find lægeklinikkens sikkerhedshuller

  Patientdata og helbredsoplysninger er følsomme data, som kræver højeste sikkerhedsniveau. Derfor bør alle lægeklinikker arbejde aktivt med it-adfærd, lyder anbefalingen fra it-sikkerhedsekspert fra F-Secure.

 • Lægedage 2016: Tak for i år

  Som it-leverandør glæder EG Healthcare sig over, at digitalisering af lægeklinikken er kommet på dagsordenen, og at tilbuddet om et 360-graders it-sundhedstjek blev godt modtaget af både eksisterende og potentielle kunder.

 • It-systemet sikrer kvalitet i lægepraksis

  Temaet på Lægedage 2016 er fremtidens sundhedsvæsen under titlen "Dr. Hansen 2.0 – kvaliteter i almen praksis”, og lige nu diskuterer lægebranchen i Bella Center, hvordan digitalisering og effektivitet kan danne grundlaget for et godt sundhedsvæsen i fremtiden. Lægens it-system må aldrig blive en del af problemet. Men it-systemet kan omvendt løfte opgaven og sikre kvalitet i lægepraksis.

 • Talegenkendelse integreres i lægesystem

  Dyb og smart integration mellem EG Clinea og Max Manus er nu klar.

 • Bevar kontrollen efter migrering af dit lægesystem

  At skifte lægesystem er et stort skridt for en lægepraksis. Per Skovgård Hansen fra EG Clinea fortæller om, hvad man skal være særligt opmærksom på.

 • EG Clinea er TAS-certificeret som det første lægesystem

  I henhold til sundhedsloven har det fra den 15. november 2015 været lovpligtigt for læger at ansøge om individuelle medicintilskud elektronisk. Som det første lægesystem på markedet er EG Clinea nu TAS-certificeret (TAS = tilskudsansøgning).

 • Digital Kommune: EG køber Team Online

  EG køber Team Online, der er specialiseret i digitalisering af socialområdet. Team Online leverer it-løsninger til bosteder og kommunal sagsbehandling på området for handicappede og udsatte voksne (DHUV).

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.