Uddannelse

Bliv bedre til vagtplanlægning med SD Tjenestetid

På SD Tjenestetid - Grundmodul 2 går du i dybden med funktioner, som sikrer effektiv planlægning og udnyttelse af afdelingens ressourcer.

På uddannelsen lærer du at

  • arbejde effektivt med grundplanen, herunder hvordan du kan udnytte tilgængelig kapacitet og sikre planlægning af afspadsering

  • arbejde effektivt med arbejdstidsplanen, herunder at følge op på om I overholder arbejdstidsaftaler gældende for eksempelvis overarbejde, inddraget fridøgn, m.m.

  • synliggøre eksempelvis afdelingsmøder og andre aktiviteter i vagtplanen

  • planlægge afspadsering, ferieafvikling og helligdage, så det afvikles rettidigt

  • følge op på eksempelvis sygdom, afspadsering og ferie

  • tilpasse opsætning i SD Tjenestetid efter dine behov.

Målgruppe

Uddannelsen er målrettet dig, som arbejder med vagtplanlægning i SD Tjenestetid. Grundmodul 2 giver dig mulighed for at komme i dybden med de grundlæggende planlægningsfunktioner i SD Tjenestetid og hjælper dig med at blive mere effektiv i dit arbejde med vagtplanlægning.

 

Forudsætninger

Du skal være oprettet som bruger af SD Tjenestetid med adgang til egen organisation udenfor arbejdsgivers netværk, og du har grundlæggende praktisk erfaring med SD Tjenestetid og viden svarende til Grundmodul 1.

 

Undervisningsform

Variation mellem oplæg og praktiske øvelser. Du skal arbejde med data fra egen organisation.

 

Pris og rabat

Ved samtidig tilmelding af Grundmodul 1 og Grundmodul 2 eller Grundmodul 2 og Superbrugermodul er prisen 14.450,- kr. Dvs. prisen er 9.450 kr. for første uddannelse (fx Grundmodul 1) og 5.000 kr. for det næste (fx Grundmodul 2).

Prisen er ekskl. moms. Der er heldagsforplejning med i prisen, men ikke overnatning ved 2 dages uddannelser.

 

Varighed

2 dages uddannelse fra kl. 9.00 - 15.00.