Fokus på kronikere i EG WinPLC

Vil du gerne vide mere om, hvordan EG WinPLC sikrer dit faglige overblik og understøtter løbende behandling af dine kronikere?

På kurset gennemgår vi hvilke hjælpemidler, du har til rådighed i EG WinPLC, til at holde styr på dine kronikere, og hvordan disse benyttes.

På kurset lærer du bl.a.:

  • Hvordan du opretter og anvender forløbsplaner til at skabe overblik over dine kronikere med diabetes, KOL og hjertesygdomme.
  • Hvordan opfølgningsforløb kan hjælpe dig med den nødvendige behandling af dine kronikere, herunder hvordan du opretter egne forløb og sætter tidsintervaller.
  • Hvordan du får mest ud af statistikmodulet i forhold til kronikere.

Målgruppe:
Kurset er målrettet ansatte i almen praksis.

Forudsætninger:
Der kræves grundlæggende kendskab til EG WinPLC.

Kursets niveau:
Rutineret

Sådan deltager du i vores webinar:
For at deltage skal du blot bruge en computer, internetforbindelse og et headset/højtaler. Bemærk, at du inden start på webinaret skal have testet, at din PC kan afspille lyd.

Webinaret bliver afviklet i vores supergode GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Her trykker du blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender, og du klikker på 'Join Webinar' for at deltage på selve dagen.

Selvom det står på engelsk i mailen, så holder vi naturligvis webinaret på dansk.

Du vil undervejs have mulighed for at stille spørgsmål via en chatfunktion.