EG WinPLC Fokus på kronikeromsorg

Vil du gerne vide mere om, hvordan EG WinPLC sikrer dit faglige overblik og understøtter løbende kronikeromsorg?

Nyt journalsystem speciallæge

På kurset gennemgår vi hvilke hjælpemidler, du har til rådighed i EG WinPLC, til at holde styr på dine kronikere, og hvordan disse benyttes. Samtidig lærer du at bruge statistik til at skabe overblik over klinikkens patienter.

På kurset lærer du bl.a. om:

  • Patientudtræk
  • Forløbsplaner
  • Funktionen 'Multiopret' i Paraklinisk skema
  • Kronikerhonorar i EG WinPLC
  • Brug af OBS eller Reminder til opfølgning
  • Fraser til årskontrol

Målgruppe:
Kurset er målrettet ansatte i almen praksis.

Forudsætninger:
Der kræves grundlæggende kendskab til EG WinPLC.

Kursets niveau:
Øvet

Sådan deltager du i vores webinar:
For at deltage skal du blot bruge en computer, internetforbindelse og et headset/højtaler. Bemærk, at du inden start på webinaret skal have testet, at din PC kan afspille lyd.

Webinaret bliver afviklet i vores supergode GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Her trykker du blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender, og du klikker på 'Join Webinar' for at deltage på selve dagen.

Selvom det står på engelsk i mailen, så holder vi naturligvis webinaret på dansk.

Du vil undervejs have mulighed for at stille spørgsmål via en chatfunktion.

Datoer

Online

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="kursus@eg.dk" href="mailto:kursus@eg.dk">kursus@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter.&nbsp;</p> <p>Tip en kollega om kurset: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette kursus interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette kursus https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/kurser/EG-WinPLC-fokus-paa-kronikeromsorg/, som jeg tror du vil finde interessant.">Del med venner</a></p>

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 15
Pris (ekskl. moms): 295 kr.

Lokation

Online