Kursus

EG Clinea Statistik

Vil du efterrationalisere din håndtering af patienter og vide, hvordan du trækker oplysninger ud af EG Clinea? Så er statistikkurset noget for dig!

EG Clineas statistikmodul er et effektivt redskab, hvor du selv kan opsætte præcist de skabeloner til dataudtræk, der er relevante for din klinik.
Der kan bl.a. grupperes efter demografi, geografi, diagnoser, medicinering, ydelser og meget mere. Relevante data fra EG Clinea kan trækkes ud til statistisk brug, så modulet rummer rigtig mange muligheder for dig.
Dataudtræk kan foretages til viderebearbejdning i eksempelvis Excel som ”lagkager” eller som komma separeret fil. På kurset vil du lære, hvorledes du håndterer disse funktioner til selv at kunne bruge statistikredskabet i din klinik.

Kurset er delt i to dele. Første del er undervisning i modulet samt øvelser. Anden del er en workshop hvor der kobles op til egen klinik så der kan arbejdes med skabeloner og statistik i eget system.

Forudsætning:
Statistik er et modul i EG Clinea, som skal være installeret på dit system (lynet i øverste venstre hjørne af Clinea). Har du ikke modulet kan dette bestilles hos salg.healthcare@eg.dk – pris kr. 1.295,-.
Vi anbefaler at du har gennemført grundkursus i EG Clinea eller har et grundlæggende kendskab til programmet.

Max to deltagere pr. klinik.
For at kunne logge på egen klinik har vi brug for brugernavn samt mobilnummer på de deltagere der IKKE har egen server.

Datoer

Ingen aktuelle datoer

Dato & Tidspunkt

Der er ingen aktuelle datoer p.t., men skriv dig på venteliste, og få besked, så snart vi finder en dato.

Information

Maks. antal deltagere: 8
Pris (ekskl. moms): 2.495 kr.

Lokation

EG A/S