EG Bolig 3 Udlejning

På kurset vil du blive undervist i EG Bolig 3, hvor du har mulighed for selv at afprøve systemet samtidig med undervisningen.
Kurset sikrer dig en god start i brugen af EG Bolig version 3 i udlejningsprocessen, som gør programmet til et effektivt værktøj for dig i hverdagen. På dette kursus får du en overordnet forståelse for udlejningsprocessen i EG Bolig version 3.

På kurset vil vi bl.a. gennemgå følgende:

- Hvordan navigerer du rundt i EG Bolig 3, således du får optimeret dit værktøj i hverdagen
- Tips og Tricks i EG Bolig 3
- Ansøgerkartotek, tilbud og kontrakt hvor du vil lære:
Genudlejningsprocessen, oprettelse, søgning og redigere en ansøger, ansøgerkriterier, ønsker, fortrin, ventelisteopkrævning, prioritet mv. oprettelse, slette og redigere i et tilbud, svarfrister og angiv svar på tilbud samt få et tilbud automatisk over i kontrakt, og hvad der efterfølgende sker i kontrakt.
- Flytteprocessen hvor du vil lære at:
Oprette, slette og redigere flyttesager, overordnet forståelse for lejers lejeperiode i forbindelse med deres flyttesag, heraf billejemål, tilladelser, råderet, opkrævning, udbetaling, tilbagebetaling mv. afregning, kontokort og syn heraf overslag samt tomgangslejemål
- Lejemål og lejer hvor du vil lære at:
Søgning af eksisterende lejemål, lejer og kontrakter, oprettelse af nye lejemål, lejer og kontrakter, rettelser til eksisterende lejemål, lejer, gennemgang af menupunkter under lejemål og lejer.

Målgruppe:

Eksisterende brugere af EG Bolig, som ønsker en god start i EG Bolig version 3. 

Tag dine kollegaer med til en lærerig dag omkring EG Bolig 3, så det bliver lettere for dig i hverdagen, at konverter over i vores nye intuitive system. På kurset vil der også være andre af jeres "kollegaer" i branchen, så du vil også få mulighed for, at spare og drøfte EG Bolig 3 med dem.
Så tilmeld dig og få en lærerig dag, hvor du vil få en god start i brugen af EG Bolig 3. Efterfølgende vil du opleve, at programmet vil være et effektivt værktøj for dig i hverdagen.
Vi glæder os til at se dig.

Varighed 9.00 - 15.30

Pris 3.295,00 pr. deltager