Kursus

CalWin Dynamic VVS Basic

Her får du et elementært og grundlæggende indblik i, hvordan du anvender Dynamic i din daglige arbejdsgang. Du vil blive præsenteret for de grundlæggende principper og metoder i systemet, så du er i stand til at anvende dets mange muligheder uden udfordringer.

Med Dynamic VVS som din virksomheds fortrukne kalkulationsprogram vil du være i stand til at kunne foretage præcise beregninger på så godt som ingen tid. Har din virksomhed lige anskaffet sig Dynamic VVS? Eller har du arbejdet med det i lidt tid, men kunne du godt tænke dig at få en grundig indføring i programmets mange muligheder? Så kan du med fordel melde dig til vores Basic kursus i Dynamic VVS.

Når du har deltaget i kurset, vil du have et grundlæggende kendskab til, hvordan du anvender Dynamic VVS. Du vil kunne foretage præcise kalkulationer på grundniveau ved hjælp af tilbudsprogrammet for virksomheden, når du er ude ved dine kunder.

I løbet af dagen vil du få et indgående kendskab til følgende:

  • Hvordan du generelt anvender Dynamic VVS
  • Hvordan du kan få mest ud af dets grundlæggende funktioner
  • Hvordan du laver præcise kalkulationer
  • Hvordan du opretter nye sager og tilbud
  • Hvordan du tilgår grossistkartoteker og leverandørkartoteker
  • Hvordan du anvender akkordløn-priser og overenskomster i systemet

Du vil gennem kurset også få et indblik i, hvordan du nemt kan skifte mellem brutto- og nettopriser og meget andet.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der kender til alle grundbegreberne inden for almindelig kalkulation. Er du mester, overmontør, entrepriseleder eller beregner, og arbejder du med at lave virksomhedens tilbud og kalkulationer? Så er dette kursus det helt rigtige for dig.

 

Forudsætninger

For at deltage i kurset behøves du ikke have erfaring med at anvende Dynamic VVS, men skulle du have lidt erfaring i at anvende systemet, så kan du med fordel stadig tilmelde dig kurset.

Hvad får du for prisen

Du får undervisning af en kompetent underviser, der på en overskuelig og professionel måde lærer dig at anvende grundelementerne i Dynamic VVS. Derudover får du kursusmateriale, et kursusbevis samt fuld forplejning hele dagen.

 

Lyder det som noget for dig?

Kunne du tænke dig at deltage i dette kursus, har du mulighed for at tilmelde dig lige her på siden. Du kan også tilmelde dig over telefon ved at ringe til 70 13 56 06.