Dynamic El Udvidet

Har du overstået vores Basic kursus i Dynamic EL? Og kunne du godt tænke dig at få en udvidet guide til, hvordan du anvender alle de smarte funktioner i Dynamic EL? Så er vores udvidede Kursus det helt rigtige kursus for dig.

It-kurser

Når du er færdig med dette kursus, vil du have fået et grundigt og mere avanceret indblik i, hvordan Dynamic EL kan hjælpe dig til en mere effektiv hverdag i din virksomhed. Din nye og indgående viden i programmet gør dig i stand til at anvende kalkulationsprogrammet på et højere niveau, hvilket i sidste ende kommer dig, din virksomhed såvel som dine kunder til gode.

På dette kursus vil du opnå et solidt og indgående kendskab til Dynamic EL, der giver dig en fordel, når du er ude ved kunder, og når du skal foretage kalkulationer på projekter. Din underviser vil vise dig, hvordan du anvender de mere avancerede og nyttige funktioner i programmet, hvilket vil gøre dig i stand til at udføre dine kalkulationer hurtigere og mere præcist end før.

Hvor vores Basic kursus i Dynamic EL fokuserer på de grundlæggende funktioner i systemet, så vil der på dette kursus blive lagt vægt på kostprissimulering, import og eksport af data til og fra CalWin samt bruttoprisudregning.

Til kurset vil du derudover få en indføring i, hvordan du:

  • Anvender systemets genveje
  • Opretter favoritvarer
  • Laver prissammenligninger
  • Indlæser rabataftaler
  • Tilkobler avancerede kalkulationsfelter
  • Ind- og udlæser tilbud til andre filplaceringer

Kombinationen af disse informationer vil gøre dig i stand til at kunne oprette præcise og mere detaljerede kalkulationer hurtigere end før.

Målgruppe

Dette kursus er rettet mod dig, der allerede har taget vores Basic kursus i Dynamic EL, da dette kursus er lavet som en overbygning. Så har du allerede taget dette, og kunne du godt tænke dig at lære de avancerede funktioner og smarte genveje i systemet at kende, så skal du vælge det udvidede kursus i Dynamic EL.

 

Forudsætninger

Du har deltaget i Basic kurset.

Hvad får du for prisen

Med i prisen får du undervisning af en kompetent underviser, der viser dig alt det, du skal vide om Dynamic EL. Du får kursusmateriale, et kursusbevis samt forplejning i løbet af dagen.

 

Lyder det som noget for dig?

Har du overstået vores Basic kursus i Dynamic EL? Og kunne du godt tænke dig at få en mere indgående forståelse for, hvordan du bedst anvender dette program? Så skal du melde dig til udvidet kursus i Dynamic EL.

Du har mulighed for at tilmelde dig lige her på siden. Du kan også tilmelde dig telefonisk ved at ringe til 7013 5606.

Datoer

Ballerup

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 12
Pris (ekskl. moms): 1.995 kr.

Lokation

EG A/S, Lautrupvang 24, 2750 Ballerup