Administrator-webinar i EG SafetyNets hændelsesmodul

Dette kursus er essentielt for at kunne benytte hændelsesmodulets (også kaldet A-skade) mange funktioner, og efter gennemførsel har du adgang til at kontakte den support, som vi tilbyder til uddannede administratorer.

Første halvdel af kursusdagen skal vi bygge en sagstype op fra bunden, og før vi går til frokost, har du opsat det, der møder sagsbehandleren eller brugeren. Anden halvdel af dagen handler om at få informationer ud af system, enten i form af e-mailnotifikationer eller i form af forskellige slags rapporteringer.

På kurset lærer du at:
• oprette, håndtere og anmelde sager i EG SafetyNet, f.eks. arbejdsskader, nærved-ulykker og krænkende hændelser.
• foretage ændringer i opsætningen af sager, f.eks. status, sagstype, faner med felt og rolleadgangen til disse.
• sortere i EASY's lange valglister og lave ændringer i jeres egne valglister.
• oprette og foretage ændringer i oprettelsesguides, som er lettere for brugerne at benytte, og som kan bruges, hvis I har SafetyNets app.
• oprette og foretage ændringer i e-mailnotifikationer og vedhæftede Word-skabeloner.
• skabe dig et overblik over sager, f.eks. med udtræk som Excel, Word, pdf og grafer.

Målgruppe:
Kurset er målrettet dig, som har ansvar for at varetage hændelsesmodulet i EG SafetyNet. Du er enten garvet administrator, som har brug for en opfriskning, eller du har netop fået administratoransvar og er helt ny til opgaven.

Forudsætninger:
Det forudsættes, at du har fået udvidet adgang til jeres EG SafetyNet-miljø, så du efter undervisningen kan gå i gang med at benytte det, du har lært, med det samme.

Varighed:
6 timers undervisning
1 times frokostpause

Undervisningsform:
Webinaret forgår på Teams. Du behøver ikke selv have installeret Teams for at kunne deltage, men modtager et link i en kalenderinvitation to uger før afholdelse. Webinaret foregår som oplæg med skærmdeling og mulighed for opklarende spørgsmål.
Værd opmærksom på, at der vil blive taget udgangspunkt i en standardløsning og ikke din egen lokale opsætning. Som en del af din forberedelse til webinaret, kan du med fordel tage et kig på, hvordan jeres eget EG SafetyNet ser ud.

Pris:
1.995 kr. (ekskl. moms)
Der gives 10% på hele regningen, når flere fra samme organisation sendes på samme standardkursus