Få et tjek af jeres it-sikkerhed

EG Healthcare tilbyder et unikt sikkerhedstjek, der giver et præcist overblik over trusler og sårbarheder i klinikkens it-systemer og enheder. En såkaldt sårbarhedsscanning, som foretages remote.

Sårbarhedsscanning

Tryghed i klinikken

Få styr på it-sikkerheden, så 'døren ikke står åben' på jeres it-systemer og enheder. Manglende it-sikkerhed kan koste dyrt og skabe mangel på compliance. EG tilbyder sikkerhedstjekket i samarbejde med Peventio Cybersecurity.

Sikkerhedstjekket består af en sårbarhedsscanning med efterfølgende analyse af alt jeres it: Software, servere, pc' ere, routere, switcher, printere, IOT-enheder, webapplikationer mv. Scanningen foregår i åbningstiden samtidig med, at jeres daglige drift fortsætter.

Rapport med løsninger følger med

Efter scanningen modtager I en rapport, der på dansk forklarer, hvilke sårbarheder, der er fundet i klinikken, og hvilken risiko, sårbarhederne udgør. Desuden indeholder rapporten de præcise løsninger, der skal til for at optimere sikkerheden.

Deltag i webinar

Med sikkerhedstjekket kan I koncentrere jer om patienterne uden at skulle bekymre jer om angreb på systemerne.

Deltag i vores webinar og hør om fordelene ved et sikkerhedstjek:

  • Bedre sikring mod ondsindede handlinger og hackerangreb
  • Bedre grundlag og dokumentation i forhold til compliance og GDPR
  • Mere overskueligt at prioritere arbejdet med it-sikkerheden
  • Bedre økonomi og overblik i forhold til nødvendige investeringer

Sådan deltager du

For at deltage skal du blot bruge din computer, internetforbindelse og et headset/højtaler. Bemærk, at du inden start på webinaret skal have testet, at din pc kan afspille lyd.

Når du har tilmeldt dig, får du en mail med et link til møderummet. Når du trykker på linket, kommer du ind på Adobe Connect. Hvis det er første gang, du bruger programmet, vil du blive bedt om at downloade appen. Vi anbefaler, at du følger instruktionerne til brug af appen, da det giver den bedste kvalitet.

 

Varighed

Webinaret varer ca. 40 minutter, og der vil undervejs være mulighed for at stille spørgsmål.

Målrettet almen og speciallægepraksis.