Morgenmøde

Brancheløsningen Project Industries for Dynamics NAV

På morgenmødet får du bl.a. en præsentation af EG Project Management-løsningen med udgangspunkt i projektlederens rolle. Vi følger flowet gennem værdikæden for den projektorienterede produktionsvirksomhed fra salgsfasen til after-sales service.

Få effektivt overblik gennem stærk projektstyring
Skal en projektorienteret produktionsvirksomhed vokse, stiller det krav til forretningen om at være effektiv og nedbringe både omkostninger og leveringstider. Det kræver en stærk styring af jeres projekter. For når du for alvor mestrer kompleksiteten, er du så stærkt positioneret i markedet, at du bliver svær at komme uden om.

Kom til EG's formiddagsseminar og se, hvordan mere end 1.500 brugere dagligt anvender EG NAV Project Management til at få overblik over og effektiv styring af deres projektorienterede produktion. Du får en konkret demonstration af, hvordan EG's brancheløsning kan tilføje værdi til jeres forretning.

Fra projektoprettelse til færdigleveret produkt
Vi viser, hvordan du med en løsning bygget specifikt til Dynamics NAV nemt navigerer mellem tilbud, igangværende projekter, kalkulationer, produktioner/montage samt tids- og materialeforbrug. Samtidig viser vi, hvordan du med en stærk tillægsløsning kan lave en grafisk planlægning af dine ressourcer og få et godt overblik over din produktionskapacitet. På den måde sætter du projektlederen i centrum, så arbejdsgangene optimeres, og projektlederen får det optimale overblik over projekterne.

Vigtigst af alt har vi sikret, at du gennem vores standardopsætninger og foruddefinerede processer, baseret på "best practice" i branchen, kommer hurtigt i gang og får udbytte af løsningen fra start. På helt ned til 30 dage kan du få startet processen med at skabe en stærkere projektstyring i virksomheden.

Ses vi?
Vil du gerne have et indblik i, hvordan EG's NAV Project Management kan hjælpe med at indfri jeres potentiale? Så meld dig til et af vores seminarer, hvor vi på kun en formiddag giver dig et overblik over, hvilket udbytte du får med en branchetilpasset Dynamics NAV-løsning.

Formiddagsseminarerne henvender sig primært til projektproducerende virksomheder, der enten anvender Dynamics NAV i dag eller overvejer Dynamics NAV som en mulighed for at understøtte deres projektorienterede produktion.

Vi glæder os til at se dig!

AGENDA

Kl. 8.30: Velkomst og morgenmad

Kl. 9.00: Kort introduktion til/demo af den rollebaserede klient i standard NAV2015. Hvad er det, og hvilke fordele giver det?

Præsentation af EG Project Management-løsningen med udgangspunkt i projektlederens rolle. Vi følger flowet gennem værdikæden for den projektorienterede produktionsvirksomhed fra salgsfasen til after-sales service. Nøgleordene er bl.a.:

  • Skabe en fælles arbejdsramme og forståelse i virksomheden for projektprocessen
  • Projektlederens cockpit – overblik og detailstyring
  • Disponering til projektet
  • Viden opsamling gennem projektet så der kan drages læring fra realiserede projekter til brug i fremtidige projekter
  • Underliggende produktioner  relateret til det enkelte projekt
  • Sikre at alt hvad der skal faktureres, også bliver faktureret herunder også ekstraarbejder
  • Få en pragmatisk vej til at opgøre igangværende arbejder

Kl. 10.30: Spørgsmål og opsummering

Kl. 11.00: Tak for i dag