KS, drift og vedligeholdelse - aldrig været nemmere

Er du vvs-installatør og træt af at bruge tid på kvalitetssikring og andre administrative ting som manualer og datablade?

Så vil vi helt klart anbefale dig at deltage i dette gratis webinar om EG Kviks og EG DriVe. To løsninger, der gør hverdagen meget nemmere for dig.

Tilmeld dig her

Spar tid med digital KS

Spar tid med digital KS

Slip for kontrolskemaer i papir og fysiske KS-mapper, og få et digitalt overblik over intern såvel som ekstern kvalitetssikring i din virksomhed med KviKS. Det er udviklet til dig, der dagligt arbejder med KLS såvel som ekstern kvalitetssikring inden for VVS-branchen.

  • Et nemt og overskueligt program der kan betjenes af alle
  • Intern såvel som ekstern KS i et og samme program
  • Overskuelige kontrolskemaer, der er nemme af udfylde
  • Et afleveringsmateriale, der giver overblik på en præsentabel og professionel måde
  • En app til Smartphone, så kontrolpunkterne kan udføres på pladsen

KviKS kan i øvrigt integreres med dit DriVE program, så du kan overføre sagsinformationer såsom fagområder, bygningsafsnit og projektoplysninger direkte i løsningen. Det sparer dig en masse manuelt arbejde, samt minimerer risikoen for fejl.

Drift og vedligeholdelse gjort nemt

Hvad får man, hvis man slår drift og vedligeholdelse i ét samlet system? Så får man DriVE, der giver dig digital adgang til samtlige vejledninger og tillader dig at lave præsentable manualer on-the-spot.

Systemet er det samme, som du kender fra KviKS, og er beregnet til at klarlægge og udføre alle discipliner inden for drift og vedligeholdelse.

  • Vejledninger, manualer og datablade på de mest anvendte komponenter ligger i løsningen
  • Forslag til serviceaftaler, så du kan fastholde kunden i hele driftsperioden
  • Integration med Dynamic, således du kan overføre sager direkte til DriVE, og herved minimere tidsforbruget og muligheden for fejl

Hvad er KviKS og DriVE?

To løsninger, der er udviklet specielt til VVS-branchen. Løsningerne er tæt forbundne, og de gør din hverdag meget nemmere, da der hurtigt kommer styr på tidskrævende arbejdsopgaver.

Webinaret henvender sig til dig, der gerne vil bruge mindre tid på kontoret og som er installatør eller projektleder hos en VVS'er.

Bemærk

Webinaret bliver afviklet i vores supergode GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Her trykker du blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender, og du klikker på 'Join Webinar' for at deltage på selve dagen. 

Selvom det står på engelsk i mailen, så holder vi naturligvis webinaret på dansk.

 

Datoer

27. oktober 2021
9.00 - 9.30

Tilmeld