Kickoff-møde: Diagnosekortet i almen praksis

Til EG WinPLC-kunder: Nu kommer Diagnosekortet. I den forbindelse inviterer vi til et digitalt kickoff-møde for at give dig kendskab til det nye værktøj, så du er klar til at tage det i brug, når det rulles det ud til september.  

 

Tilmeld dig her

Kickoff-møde Diagnosekortet

I EG WinPLC er vi klar til at introducere jer for diagnosekortet. Et nyt koncept, der er udviklet på baggrund af initiativ fra PLO og DSAM og i samarbejde med MedCom.  

Formålet med diagnosekortet er at give et bedre overblik samt forbedre kvaliteten i behandlingen. Det skal være med til at give et retvisende billede af patientens aktuelle helbredstilstand samt tidligere diagnoser, hændelser, tilstance m.v. 

I første omgang vises diagnosekortet for patienten i Min Læge-appen. På sigt er det meningen, at diagnosekortet skal deles med øvrige sundhedspersoner i andre dele af sundhedsvæsenet. 

Hvorfor deltage til kickoff-mødet?

Ved at tilmelde dig dette kickoff-møde kan din klinik blive nogle af de første til at komme i gang med diagnosekortet, når vi ruller det ud fra september. 

Til mødet deltager en konsulent fra PLO, som vil fortælle om tankerne bag diagnosekortet. Du skal blot tilmelde dig, så giver vi en grundig introduktion. 

Læs mere her:

Værterne til kickoff-mødet er konsulenterne Emilie og Susanne fra EG Healthcare. 

  • Velkomst v/Emilie og Susanne
  • PLO præsenterer diagnosekortet og projektet
  • Demo af diagnosekortet med deltagelse fra EG WinPLC-bruger
  • Tid til spørgsmål

Bemærk

Webinaret bliver afviklet i vores supergode GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Her trykker du blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender, og du klikker på 'Join Webinar' for at deltage på selve dagen. 

Selvom det står på engelsk i mailen, så holder vi naturligvis webinaret på dansk.

Datoer

25. august 2022
15.00 - 16.00

Tilmeld