Webinar

Få styr på klinikkens dokumenter

Du har en lægeløsning til patientdata, men hvordan håndterer din lægeklinik persondata, nyheder, dokumenter og andre data?

Alle lægeklinikker har en praksisløsning til deres patientdata, men når det kommer til opbevaring af øvrige persondata, er det stor forskel på, hvordan opgaven løses. EG Healthcare anbefaler et system til dokumenthåndtering, så der er styr på processerne. 

Intranetsystemet Intras er blandt andet udviklet til lægeklinikker og  sundhedshuse. Det indeholder en række skabeloner og opsætninger, så det er nemt at komme i gang. Systemet er desuden dynamisk og kan tilpasses den enkelte lægepraksis. Intras er ideelt til intern kommunikation, procedurer og ikke mindst til opbevaring og deling af de typer data, der ikke vedrører patienter, fx medarbejderdata, MUS-skemaer, opgavelister, kørselsregistrering og meget mere. 

Intras er et unikt værktøj til at holde styr på alle de dokumenter, vejledninger og medarbejderrelaterede informationer, som du ikke kan styre via dit lægesystem. Og så er det utrolig nemt at komme i gang med og frem for alt nemt at bruge i dagligdagen.

Deltag i dagens webinar, og hør meget mere om:

  • Automatisk sletning af dokumenter
  • Utilsigtede hændelser
  • Adgangskontrol
  • Sletning af tidligere medarbejdere
  • Brug opgavelisten aktivt.

Værterne, du kan møde på webinaret, er:

Praktiserende læge Morten Svenning Nielsen fra Lægerne i Centrum, Odense, der fortæller, hvordan han har fået gavn af Intras til styring i sin klinik, og giver et indblik i, hvor nemt det er at arbejde med i en ellers travl hverdag.

Morten Breuning – salgsansvarlig i EG Healthcare.

Webinaret varer ca. 30-45 min., og du vil efterfølgende have mulighed for at prøve systemet gratis de første 30 dage og helt uden binding.

Datoer

23. april 2018
16.30 - 17.15

Tilmeld