Webinar

Spar timer med intelligente bygningsdele

Med den seneste opdatering af EG Visual Kalkulation er det nu muligt at lave de absolut mest nøjagtige beregninger nogensinde.

Deltag i gratis webinar, og se, hvordan du med intelligente bygningsdele kan spare mange timer på dine beregninger.  

Tilmeld dig her

Deltag i vores gratis webinar, og bliv klogere på intelligente bygningsdele og de andre nyheder til EG Visual Kalulation. På blot 20 minutter viser vi blandt andet, hvordan du med opmåling foretaget i Bluebeam nemt og præcist kan kalkulere lette ydervægge. 

Nemmere, end man skulle tro
Du indlæser opmålingen fra Bluebeam i Visual Kalkulation, og herefter vælger du den bygningsdel, der indeholder den konstruktion, du vil kalkulere. Det tager et øjeblik, og derefter skal du blot foretage valg af materiale, dimensioner m.m. Beregninger, der tidligere tog flere timer at lave, kan nu laves på en brøkdel af tiden.

Få Bluebeam integreret i EG Kalkulation
Med Bluebeam og EG Kalkulation kan du få din elektroniske opmåling integreret direkte i din kalkulation. Bluebeam gør det muligt at måle op på pdf-tegninger, og med den nye integration gør det din tilbudsgivning langt hurtigere og mere effektiv. Du kan også nemt sammenholde de enkelte mesterpriser med materialer med opmålingerne på tegningerne. Det betyder, at du kan følge de konkrete mesterpriser med materialer hele vejen gennem byggeprocessen og i dine opmålinger, beregninger og efterkalkulationer.

Læs mere om Bluebeam

Du kan deltage i webinaret direkte fra kontoret eller hjemmefra via din pc. Det eneste, det kræver, er en internet adgang. 

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs i webinaret.

BEMÆRK: Brugen af intelligente bygningsdele forudsætte, at man anvender Bluebeam sammen med EG Visual Kalkulation.

Datoer

25. april 2019
10.00 - 10.20

Tilmeld