InkassoPro webinar

Du har nu en enestående mulighed for helt uforpligtende at se, hvad EG’s professionelle inkassoløsning InkassoPro kan gøre for dig og din virksomhed.

Du kan deltage på dette webinar, ved at tilmelde dig her.

Inkasso

Med InkassoPro har du altid fuldt overblik over dine inkassosager – men let og effektiv inddrivelse. Den brugervenlige og gennemtestede løsning automatiserer rutinemæssig behandling af inkassosager, så du let kan håndtere mange sager på kort tid – og dermed øge inddrivelsesprocenten.

Læs mere om InkassoPro her

Webinar agenda

  • Velkomst
  • Demonstration af InkassoPro
  • Overblik og yderligere informationer
  • Tak for i dag og evaluering

Kort om EG

Hos EG bygger vi Nordisk branchesoftware, der gør det muligt for vores kunder at udvikle deres virksomhed yderligere. Uanset størrelse har alle virksomheder ret til enkel adgang til software i verdensklasse.

Derfor har vi bygget vores software på højt specialiseret brancheviden med stor forståelse og respekt for vores kunders arbejde.

Alt det praktiske

Webinaret bliver afviklet i vores GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet, og derfor er på engelsk. Du trykker blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender. På selve dagen klikker du på ”Join Webinar” for at deltage.

Efter demonstrationen vil der naturligvis være mulighed for at blive kontaktet personligt, så vi kan tale om løsningen ud fra dine/jeres konkrete behov.

Datoer

02. juni 2022
10.00 - 11.00

Tilmeld

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Senior Sales Executive

Lotte Juul