Gratis fyraftensmøde om EG One

Bliv klar til en travl sæson med det rigtige it-værktøj

Byggebranchen står over for et nyt rekordår i 2018! Derfor er det blevet tid til at investere i it-værktøjer. 

Kom til gratis fyraftensmøde, og hør om de nyeste tendenser inden for moderne virksomhedsdrift hos håndværkere og installatører.

I løbet af en god times tid viser vi, hvordan du med EG One kan blive endnu bedre til at understøtte arbejdsprocesser og dermed tilføre kvalitet og skabe overskud i et ekstremt konkurrencepræget marked.

Efter to måneder med EG One er jeg imponeret og jubler over, hvad det kan gøre for vores firma. Alene på traditionelt bogholderiarbejde sparer jeg op mod den halve tid. Jeg er jo ikke bogholderuddannet, så for mig er det en stor hjælp. EG One er meget enkelt at arbejde med, og så er der altid god hjælp at hente hos EG. Lars Norup, indehaver af Rørbæk Tømrer- og Snedkerforretning ApS, Hobro

Vi vil gerne invitere dig til et uforpligtende fyraftensmøde, hvor du kan se, hvor nemt du kan få succes med et professionelt it-værktøj. 

Alt-i-en-løsning
Med EG One får du en nemmere hverdag, fordi du kan arbejde lige der, hvor det passer dig. Og du bestemmer selv, om du vil bruge din mobil, din pc/Mac eller en tablet. 

Og som et af de eneste it-systemer på markedet får du med EG One én løsning, der dækker hele din virksomhed lige fra økonomi og fakturering til projekt- og ordrestyring. Én løsning, hvor alle tingene taler sammen, så du kan koncentere dig om din virksomhed.

Her er nogle af de ting, du får meget mere at vide om på fyraftensmødet:

Kvalitetssikring
Dan dine egne skemaer og få billeder med direkte på KS-skemaet.

Dokumenthåndtering
Få billeder arkiveret på sagen og del nemt dokumenter med dine partnere.

Sagsafslutning
Afslut sagen direkte fra bilen, når opgaven er færdig. Registrering af alt materiale og timer med styr på KS.

Ordrehåndtering
Opret ekstra arbejde direkte i marken, og få en underskrift med det samme.

Bilagsregistrering
"Alt-i-en-indbakke". Din nye indbakke kan både bogføre, projektbelaste og benyttes til arkivering af øvrig dokumentation.