EG Strato ERFA møde

Vi inviterer dig til ERFA møde, hvor omdrejningspunktet er EG Strato, fremadrettede muligheder, samt tidsforisonten for disse. 

Vi håber, at du har lyst til at deltage og komme med feedback og input til planlægningen af fremadrettede muligheder, samt tidshorisonten for disse.

Tilmeld dig her

EG Strato Erfamøde

Vi vil rigtig gerne invitere dig til det næste EG Strato ERFA møde! Sæt derfor et kæmpe kryds i kalenderen tirsdag d. 9. maj 2023 og deltag på mødet på vores EG-lokation på Kokholm 3 D i Kolding.

På mødet vil omdrejningspunktet være fremtiden med EG Strato, hvor vi vil diskutere de fremadrettede muligheder, samt tidshorisonten for disse muligheder.

Vi kommer til at fremlægge vore tanker og vil rigtig gerne have jeres feedback og input til planlægningen.

Vi kommer også til at demonstrere et nyt værktøj, der vil hjælpe jer med at få jeres data klar til at komme på EG Bolig løsningen, hvis det er det, I ønsker.

Vært:

Dine værter på ERFA-mødet er Jens Nielsen, Henrik Reenberg og Mette Cramer.

Datoer

Tirsdag d. 9. maj

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="event@eg.dk" href="mailto:event@eg.dk">event@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter. I mailen finder du al information for at deltage i arrangementet.</p> <p>Tip en kollega om arrangementet: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette arrangement interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette arrangement https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/arrangementer/eg-strato-erfa-mode/">Del med venner</a>&nbsp;</p>

Dato & tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 100
Kr. 0,-

Lokation

EG A/S, Kokholm 3 D, 6000 Kolding