EG Sonlic

Digital Meet-Up

Har du brug for ny energi?

EG Sonlinc Meet-Up

Dagsorden

Selv om vi ikke kan mødes fysisk, kan vi jo godt tale sammen? Afsæt 120 minutter i din kalender til EG Sonlinc Digital Meet-Up. Så opdaterer vi dig på EG's strategiplaner, fortæller det sidste nye om features og moduler til SonWin og sammen udveksler vi tips, tricks og erfaringer.

EG i 2021: EG har i 2020 arbejdet hårdt på at konsolidere markedet og har skabt en sammenhængende organisation med fokus på forsyningsbranchen, og det giver nu resultat, både i Danmark og Sverige.

  • Status på produktstrategien: Arbejdet med at tilbyde jer den bedst mulige løsning er en løbende proces, og vi fortæller, hvor langt vi er kommet og hvordan vores produktstrategi for SonWin og vores øvrige løsninger til forsyningsbranchen ser ud.
  • Nye stærke muligheder i SonWin: Vi vil gerne præsentere en stribe nye stærke tilbud til jer, som fx øget budgetsikkerhed med SonWin, færre omkostninger med mobile invoicing og mere effektiv kundekontakt via e-Boks, fysisk print og e-Faktura takket være et udvidet samarbejde med Strålfors.
  • Dialog og erfaringsudveksling: Og så er der naturligvis også plads til at høre, hvordan verden ser ud fra jeres perspektiv, og udveksling af erfaringer samt spørgsmål.