Arrangement

EG Sensum Bosted Temadag 2019

I år har vi valgt at sætte fokus på stigende digitaliseringskrav, under overskriften; Er der grænser for digitalisering?

Tilmeld dig her

Teknologien vælter ind over socialområdet. Tablets til medicinudlevering og smarte infoskærme til pårørende information. Apps til timeregistrering og smartphones til vagtplaner. Velfærdsrobotter og digitale gadgets til relationsarbejdet. Hver dag bliver socialområdet mere og mere digitalt.

På EG Sensum Bosted Temadag 2019 stiller vi derfor spørgsmålet: Er der grænser for digitalisering?

Tilmeld dig EG Sensum Bosted Temadag, hvor vi forsøger at give svaret i form af oplæg, paneldebat og ikke mindst kollegial dialog.

Som altid byder temadagen også på Tips & Tricks, workshops, og ikke mindst erfaringsudveksling med kolleger fra nær og fjern på tværs af geografi og specialer.

For første gang uddeler vi desuden EG Sensum Bosted – Let's Go Further – Digitaliseringspris. Læs mere og se hvordan I deltager her.

Formiddag

9.00 Ankomst og morgenmad

9.30 Velkomst og dagens program v. Per Roholt, Communication Manager, EG A/S

 • Kort introduktion til dages tema og praktiske oplysninger og agendaen

9.45 Keynote: Er der grænser for digitalisering? v. Lars Frelle-Petersen, Direktør, Dansk industri

 • Med sin baggrund som direktør for Digitaliseringsstyrelsen og nuværende position som direktør for Dansk Industri har Lars Frelle-Petersen det perfekte udsyn til fremtidens digitaliseringslandskab. Vi har derfor bedt ham give sit bud på, hvorfor den offentlige sektor er nødt til at digitalisere yderligere, og hvad det kræver af ledelse, medarbejdere og it-systemerne.

10.30 Præsentation af finalister til årets - EG Sensum Bosted – Let´s Go Further – Digitaliseringspris v. Lars Sjøblom, Product Manager EG A/S

10.45 Pause og netværk

11.00 Sensum Bosted 2.0 v/ Rune Møller Andersen, Manager, EG A/S og Lars Sjøblom, Product Manager, EG A/S

 • Hvor er udviklingen på vej hen. Digitalisering af de sociale tilbud skal gøre dem mere effektive og konkurrencedygtige. Derfor vil de kommende år byde på nye muligheder i EG Sensum Bosted, som fx stand-alone, borgeroverblik, VUM 2.0 og Fælles Faglige Begreber. Få et overblik over, hvad fremtiden byder.

11.30 Workshops

Workshop 1: Risikobaseret tilsyn med sundhedsmodulet v. Jean Marc Hemery, Product Manager EG A/S

 • Styrelsen for Patientsikkerhed gennemfører løbende risikobaseret tilsyn på dag- og døgntilbud. Se hvordan det nye sundhedsmodul til EG Sensum Bosted samler alle relevante oplysninger i en enkel brugergrænseflade, så det er overskueligt at dokumentere den sundhedsfaglige indsats.

Workshop 2: Lav effektive målinger v Steffan Kristensen, Socialfaglig it-konsulent, Esbjerg Kommune

 • Mød socialfaglig it-konsulent Steffan Kristensen, Esbjerg Kommune, i en inspirerende dialogworkshop med fokus på, hvordan arbejdet med indikatormodulet til målinger på mål og delmål kan gøres effektivt og overskueligt i en travl hverdag. Få indblik i Esbjerg Kommunes erfaringer med at gøre mål og delmål målbare og operationelle, og hvordan dokumentationen kan anvendes til vurdering af effekten af en indsats.

Workshop 3: Shareplan; Planlægning af §85 indsatser v. Kathrine Lindequist Beyer, Product Manager EG A/S

 • Drømmer du om en sammenhængende digital løsning, der understøtter hele arbejdet med bostøtte i eget hjem efter §85? Se præsentationen af det nye §85-modul til EG Sensum Shareplan, der gør det let at planlægge besøg, oprette, administrere og følge op på de konkrete, tildelte ydelser og indsatser til borgere i eget hjem.

Workshop 4: Overblik med beboerstatistik v. Søren Romar, Forstander, Herbergerne på Frederiksberg, Ebbe Friis Holm, Systemkonsulent, Frederiksberg Kommune og Michael Henriksen, Senior Consultant, EG A/S

 • Da Herbergerne på Frederiksberg skiftede til EG Sensum Bosted, savnede ledelsen en række af de statistik muligheder, som der var i det gamle system. Men så tog forstanderen fat. Hør casen, hvor Søren Romar fortæller, hvordan en Excel-løsning på toppen af Bosted har givet ham det perfekte overblik i hverdagen.

12.15 Frokost

Eftermiddag

13.00 workshops

Workshop 5: Tips og trix v. Lasse Hjortebjerg Mikkelsen, Product Manager, EGA/S og Lars Sjøblom Product Manager, EG A/S

 • Hvad er nyt og hvad er not? Traditionen tro er du naturligvis inviteret til årets tips og trix-workshop, hvor vi tager dig igennem de nyeste muligheder i EG Sensum Bosted, men også viser dig de små fif, som du måske ikke kender allerede.

Workshop 6: Risikobaseret tilsyn med sundhedsmodulet v. Jean Marc Hemery, Product Manager EG A/S

 • Styrelsen for Patientsikkerhed gennemfører løbende risikobaseret tilsyn på dag- og døgntilbud. Se hvordan det nye sundhedsmodul til EG Sensum Bosted samler alle relevante oplysninger i en enkel brugergrænseflade, så det er overskueligt at dokumentere den sundhedsfaglige indsats.

Workshop 7: SharePlan: Optimer planlægning og kommunikation i hverdagen v. Kathrine Lindequist Beyer, Product Manager EG A/S

 • Med EG Sensum Shareplan kommunikations-løsning kan man både sikre borgerens følsomme data og gøre det muligt at kommunikere og videndele digitalt. Deltag i workshoppen og se, hvordan det fungerer.

Workshop 8: Dokumentation som arbejdsredskab, v. Sidsel Høgenhaug, studerer til sundhedsteknologiingeniør og er tidligere psykiatrisk bruger.

 • Her kan du møde Sidsel, der på trods af 12 år i behandlingssystemet og diagnosen paranoid skizofreni, i dag er rask og studerer til ingeniør. Hun vil give jer et indblik i hendes erfaringer med brugen af dokumentation som arbejdsredskab i samarbejde med borgeren, komme med både de gode og dårlige eksempler, samt på ærlig vis fortælle hvordan netop dét redskab gjorde en kæmpe forskel på hendes rejse ud af sygdommen.

13.45 Pause og netværk

14.00 Paneldebat: Er der grænser for digitalisering? v. Communication Manager, Per Roholt, EG A/S

 • Alt skal i dag være digitalt, men er der slet ikke grænser for, hvor meget elektronik og hvor mange digitale løsninger, som vi skal klemme ned over de sociale tilbud? Eller er vi først ved at se begyndelsen på det hele? EG har sat de tre førende brancheorganisationer på det sociale område stævne for at høre om grænserne for digitalisering. I debatten deltager direktør Michael Graatang, LOS - Landsorganisationen for sociale tilbud, direktør Bo Mollerup, Socialt Lederforum og chefkonsulent Gitte Landors, Selveje Danmark. Med på sidelinien deltager direktør Bo Kristiansen, Fonden Mariehjemmene og Direktør Steffen Rugtved, EG Team Online, der samler op på debatten.

15.00 Offentliggørelse af vinderen af "EG Sensum Bosted – Let´s Go Further – Digitaliseringspris v. Lars Sjøblom, Product Manager, EG A/S

15.15 Afrunding og tak for i dag v. Per Roholt, Communication Manager, EG A/S