EG Sensum Bosted Temadag 2019

I år har vi valgt at sætte fokus på stigende digitaliseringskrav under overskriften: Er der grænser for digitalisering?

EG Sensum Temadag 2019

Den 25. februar 2019 slog vi dørene op for vores 122 deltagere på EG Sensum Bosted Temadag 2019.

Det var en dag med fokus på EG Sensum Bosted nu og i fremtiden - fyldt med inspiration fra såvel interne som eksterne oplægsholdere.

Vi har samlet præsentationerne fra en spændende dag med masser af input, nyeste trends og muligheder for fremtiden.

Formiddag

9.00 Ankomst og morgenmad

9.30 Velkomst og dagens program v. Per Roholt, communication manager, EG A/S

 • Kort introduktion til dagens tema, praktiske oplysninger og agendaen

9.45 Keynote: Er der grænser for digitalisering? v. Lars Frelle-Petersen, direktør, Dansk Industri

 • Med sin baggrund som direktør for Digitaliseringsstyrelsen og nuværende position som direktør for Dansk Industri har Lars Frelle-Petersen det perfekte udsyn til fremtidens digitaliseringslandskab. Vi har derfor bedt ham give sit bud på, hvorfor den offentlige sektor er nødt til at digitalisere yderligere, og hvad det kræver af ledelse, medarbejdere og it-systemerne.

10.30 Præsentation af finalister til årets 'EG Sensum Bosted – Let's Go Further – Digitaliseringspris' v. Lars Sjøblom, product manager, EG A/S

10.45 Pause og netværk

11.00 Sensum Bosted 2.0 v. Rune Møller Andersen, manager, EG A/S, og Lars Sjøblom, product manager, EG A/S

 • Hvor er udviklingen på vej hen. Digitalisering af de sociale tilbud skal gøre dem mere effektive og konkurrencedygtige. Derfor vil de kommende år byde på nye muligheder i EG Sensum Bosted, fx stand-alone, borgeroverblik, VUM 2.0 og Fælles Faglige Begreber. Få et overblik over, hvad fremtiden bringer.

11.30 Workshops

Workshop 1: Risikobaseret tilsyn med sundhedsmodulet v. Jean-Marc Hemery, product manager, EG A/S

 • Styrelsen for Patientsikkerhed gennemfører løbende risikobaseret tilsyn på dag- og døgntilbud. Se, hvordan det nye sundhedsmodul til EG Sensum Bosted samler alle relevante oplysninger i en enkel brugergrænseflade, så det er overskueligt at dokumentere den sundhedsfaglige indsats.

Workshop 2: Lav effektive målinger v. Steffan Kristensen, socialfaglig it-konsulent, Esbjerg Kommune

 • Mød socialfaglig it-konsulent Steffan Kristensen, Esbjerg Kommune, i en inspirerende dialogworkshop med fokus på, hvordan arbejdet med indikatormodulet til målinger på mål og delmål kan gøres effektivt og overskueligt i en travl hverdag. Få indblik i Esbjerg Kommunes erfaringer med at gøre mål og delmål målbare og operationelle, og hvordan dokumentationen kan anvendes til vurdering af effekten af en indsats.

Workshop 3: Shareplan – Planlægning af § 85-indsatser v. Kathrine Lindequist Beyer, product manager, EG A/S

 • Drømmer du om en sammenhængende digital løsning, der understøtter hele arbejdet med bostøtte i eget hjem efter § 85? Se præsentationen af det nye § 85-modul til EG Sensum Shareplan, der gør det let at planlægge besøg, oprette, administrere og følge op på de konkrete tildelte ydelser og indsatser til borgere i eget hjem.

Workshop 4: Overblik med beboerstatistik v. Søren Romar, forstander, Herbergerne på Frederiksberg, Ebbe Friis Holm, systemkonsulent, Frederiksberg Kommune, og Michael Henriksen, senior consultant, EG A/S

 • Da Herbergerne på Frederiksberg skiftede til EG Sensum Bosted, savnede ledelsen en række af de statistikmuligheder, der var i det gamle system. Men så tog forstanderen fat. Hør casen, hvor Søren Romar fortæller, hvordan en Excel-løsning på toppen af Bosted har givet ham det perfekte overblik i hverdagen.

12.15 Frokost

Eftermiddag

13.00 workshops

Workshop 5: Tips og tricks v. Lasse Hjortebjerg Mikkelsen, product manager, EG A/S, og Lars Sjøblom, product manager, EG A/S

 • Hvad er nyt, og hvad er not? Traditionen tro er du naturligvis inviteret til årets tips og tricks-workshop, hvor vi tager dig igennem de nyeste muligheder i EG Sensum Bosted, men også viser dig de små fif, som du måske ikke kender allerede.

Workshop 6: Risikobaseret tilsyn med sundhedsmodulet v. Jean-Marc Hemery, product manager, EG A/S

 • Styrelsen for Patientsikkerhed gennemfører løbende risikobaseret tilsyn på dag- og døgntilbud. Se, hvordan det nye sundhedsmodul til EG Sensum Bosted samler alle relevante oplysninger i en enkel brugergrænseflade, så det er overskueligt at dokumentere den sundhedsfaglige indsats.

Workshop 7: Shareplan: Optimér planlægning og kommunikation i hverdagen v. Kathrine Lindequist Beyer, product manager, EG A/S

 • Med EG Sensum Shareplans kommunikationsløsning kan man både sikre borgerens følsomme data og gøre det muligt at kommunikere og videndele digitalt. Deltag i workshoppen, og se, hvordan det fungerer.

Workshop 8: Dokumentation som arbejdsredskab v. Sidsel Høgenhaug, studerer til sundhedsteknologiingeniør og er tidligere psykiatrisk bruger

 • Her kan du møde Sidsel, der på trods af 12 år i behandlingssystemet og diagnosen paranoid skizofreni i dag er rask og studerer til ingeniør. Hun vil give jer et indblik i sine erfaringer med brugen af dokumentation som arbejdsredskab i samarbejde med borgeren, komme med både de gode og dårlige eksempler og på ærlig vis fortælle, hvordan netop dét redskab gjorde en kæmpe forskel på hendes rejse ud af sygdommen.

13.45 Pause og netværk

14.00 Paneldebat: Er der grænser for digitalisering? v. Per Roholt, communication manager, EG A/S

 • Alt skal i dag være digitalt, men er der slet ikke grænser for, hvor meget elektronik og hvor mange digitale løsninger vi skal klemme ned over de sociale tilbud? Eller er vi først ved at se begyndelsen på det hele? EG har sat de tre førende brancheorganisationer på det sociale område stævne for at høre om grænserne for digitalisering. I debatten deltager direktør Michael Graatang, LOS - Landsorganisationen for sociale tilbud, direktør Bo Mollerup, Socialt Lederforum, og chefkonsulent Gitte Landors, Selveje Danmark. Med på sidelinjen deltager direktør Bo Kristiansen, Fonden Mariehjemmene, og direktør Steffen Rugtved, EG Team Online, der samler op på debatten.

15.00 Offentliggørelse af vinderen af 'EG Sensum Bosted – Let's Go Further – Digitaliseringspris' v. Lars Sjøblom, product manager, EG A/S

15.15 Afrunding og tak for i dag v. Per Roholt, communication manager, EG A/S

Kontakt os

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte os. 

Senior Consultant

Lars Sjøblom

Læs mere Læs mindre

Jeg brænder for det sociale område og ikke mindst for de mennesker, som vi hjælper med vores løsninger, både de ansatte og de udsatte borgere. Som product manager for vores EG Sensum-løsninger til det specialiserede socialområde er det bl.a. min opgave at sikre en klar produktstrategi. Den opgave kan jeg kun løse i tæt samarbejde med områdets egne specialister såsom sagsbehandlere og socialpædagoger. Når jeg slapper af, elsker jeg at campere – gerne langt væk fra arbejde og it.