EG One Go & Log til Visual Administration

Er det mon ikke snart på tide at droppe de traditionelle arbejdssedler? Se, hvordan du med den smarte integration til EG ONE Go & Log endnu nemmere kan lave tids- og materialeregistrering. Få en kort gennemgang af alle de nye muligheder, så du og dine svende kan foretage hurtig materiale- og tidsregistrering på en smartphone.

Tilmeld dig her

EG One Log & Go til Visual Administration

Nyt tidsregistrerings- og planlægningsværktøj til EG Visual Administration

Måske har du længe overvejet at få lavet al din tidsregistrering og planlægning på en smartphone eller en tablet? Det kan også være, at du længe har været i gang med Webtid/Webplan? Uanset hvad, så er der spændende nyheder til dig. Med EG One Go & Log, der er udviklet til EG One, kan du i din EG Visual Administration får alle de smarte fordele ved bl.a. moderne KS og fotodokumentation.

I kalenderen kan der hurtigt planlægges aftaler på de enkelte medarbejdere eller til teams. Godkendelse af materialer og tidsforbrug, håndtering af kvalitetssikring, adgang til statistik og rapporter, samt dokumentstyring, er alt sammen funktioner som administratoren også får adgang til.

Fordele ved EG One Go & Log til EG Visual Administration

  • Kvalitetssikring på standardskabeloner med mulighed for at lave egne skemaer
  • Visning af opgaver egne, fælles og spjældopgaver
  • Fotodokumentation og vedhæftning af dokumenter
  • Fælles firmadokumentation kan uploades - APV, brugervejledninger
    mm.
  • Visning af egen ugeseddel
  • Oprettelse af aftalesedler/ekstraopgaver

Sådan deltager du:

Det eneste, du behøver, er en pc med internetadgang. Du vil modtage en mail med det link, du skal bruge til at logge på og se webinaret. Husk kaffen!

Webinaret henvender sig til dig, der allerede bruger Webtid og som er  nysgerrig efter at se nærmere på den nye integration til EG One Go & Log.

Bemærk venligst:

Priser og betingelse for at benytte den nye integration til EG Visual Administration bliver gennemgået på webinaret. Bemærk, at der kan være ventetid i forhold til at komme i gang med EG One Go & Log alt afhængigt af efterspørgslen. Integrationen er KUN lavet til EG Visual Administration.

Datoer

23. april 2021
8.30 - 9.00

Tilmeld