Deltag i EG Dentals kommende webinar

Opdag hvordan EG Dentals moderniserede, brugervenlige, intuitive og økonomisk attraktive IT-system kan hjælpe netop jeres tandlægeklinik.

På de kommende webinarer vil vi give dig et indblik i EG Dental, og vores mål er at udstyre dig med den nødvendige viden omkring de vigtigste funktioner i programmet.

EG Dental tandlæge

På vores kommende webinarer ønsker vi at tage dig med på en rejse, hvor vi vil introducere dig til vores seneste opdateringer og vise, hvordan EG Dental kan være en gavnlig tilføjelse til din tandlægeklinik. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre brugeroplevelsen, og vi er sikre på, at vores ændringer kan hjælpe dig med at optimere din daglige praksis.

 

 

Hvad kan du forvente at opleve på webinaret?

EG Dental's Brugerflade: Vi vil vise dig vores opdaterede brugerflade og forklare, hvordan den kan gøre det nemmere at administrere dine patientoplysninger. Vores mål er at hjælpe dig med at spare tid og forbedre din klinikdrift.

Aftalekalender i praksis: Lær, hvordan vores Aftalekalender kan gøre det lettere at administrere dine aftaler. Den er blevet opdateret for at gøre din hverdag mere strømlinet.

Hurtigtaster og Ydelser: Vi vil vise, hvordan brugen af hurtigtaster kan optimere dine arbejdsgange. Vi håber, at disse kan være til gavn for din kliniks effektivitet.

Målgruppe

Webinaret er særligt relevant for tandlægeklinikker, der i dag bruger et andet IT-system end EG Dental. 

Værter på webinaret:

  • Mads Kaae Petersen, Team Manager og Konsulent, EG Healthcare
  • Martin Stjernholm Andersen, Senior Industry Specialist, EG Healthcare


Varigheden på vores webinarer er ca. 45 minutter

Bemærk

Webinaret bliver afviklet i vores GoToWebinar-værktøj. Efter du har tilmeldt dig, vil du automatisk modtage en bekræftelse fra systemet - dette er på engelsk.

Her trykker du blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender. På selve dagen klikker du på 'Join Webinar' for at deltage. 

Selvom informationerne i den mail du modtager står på engelsk, så foregår webinaret på dansk.

Datoer

26. oktober 2023
16.15 - 17.30

Tilmeld

09. november 2023
16.15 - 17.30

Tilmeld