Effektivt mængdeudtræk

med EG Collab's "Quantity Take-Off"

Mængder er og bliver en større del af hverdagens byggeri. Projektændringer forekommer oftere og det er ikke altid nemt at få adgang til opdaterede mængder, uanset om du arbejder med tilbud, bæredygtighed eller byggeledelse.  

I vores webinar kan du opleve, hvordan du kan optimere dine arbejdsprocesser og nemt få adgang til mængder med EG Collab's Quantity Take-Off modul. I webinaret vil vi give en dybere introduktion ved at demonstrere værdien af at have et godt samarbejdsplatform.

 

QTO webinar i EG Collab

Hvad vil du få ud af dette webinar?

  • Lær hvordan EG Collab's Quantity Take-Off modul kan lette dit arbejde, skabe et stærkt fundament og overblik i dine projekter.
  • Se hvordan modulet fungerer, og hvordan det kan simplificere komplekse opgaver og give nøjagtige resultater i et live miljø.
  • Forstå betydningen af nøjagtige mængdeudtræk i hele projektets livscyklus og hvordan det påvirker beslutninger, budget og tidsplaner.
  • Stil spørgsmål og få ekspertindsigt i best practices inden for mængdeudtræk.

Du får også:

  • Indsigt i, hvordan du kan forbedre kvaliteten af dine mængdeudtræk og samtidig spare tid og ressourcer.
  • Dyk ned i de udfordringer og muligheder, der er knyttet til mængdeudtræk som disciplin og lær, hvordan EG Collab kan være din partner i processen.
  • Oplev hvordan mængder bliver nemt tilgængeligt i branchens mest brugervenlige program til mængdeudtræk 

Er du klar til at tage din mængdeudtrækning til det næste niveau?

Din vært: Thomas Holm, Senior Product Owner i EG Construction
Varighed: Ca. 20 min

Bemærk

Webinaret bliver afviklet i vores GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Du trykker blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender. På selve dagen klikker du på 'Join Webinar' for at deltage.

Selv om det står på engelsk i mailen, holder vi naturligvis webinaret på dansk.